AcasăSPORTDemisia lui Roibu de la Oltchim lasa "galacticele" pe drumuri

Demisia lui Roibu de la Oltchim lasa „galacticele” pe drumuri

Constantin Roibu a demisionat de la Oltchim

Cel mai bun sezon din istoria valcencelor in Liga Campionilor se poate transforma intr-un dezastru. Ieri, directorul general de la SC Oltchim SA si-a dat demisia, inclusiv de la conducerea echipei de handbal.

Constantin Roibu a demisionat de la Oltchim

Cele mai tari transferuri din istoria clubului valcean, precum si cel mai mare buget din istoria gruparii Oltchim, au fost asigurate gratie lui Constantin Roibu. Ieri, omul care a condus timp de 20 de ani destinele combinatului a demisionat, intr-un moment in care afacerea pe care o gestiona era falimentara.

In 2011, valcencele au fost oprite in semifinalele Ligii Campionilor de Gyor

Salariatii Combinatului fac ample proteste in sediul companiei, motivand faptul ca salariile nu au mai fost platite de doua luni. In aceste conditii, jucatoarele de la Oltchim au intrat si ele in sedinta, deoarece salariile lor depasesc 2 milioane de euro, suma care ar putea sa dispara din calculele noii conduceri. Fetele sunt in plin proces de pregatire. In mai putin de trei saptamani, va incepe campionatul si, imediat, vor demara si confruntarile din grupele Ligii Campionilor. Pentru ca activitatea handbalistica sa continue la acelasi nivel, Combinatul are nevoie sa fie privatizat, iar noii investitori sa doreasca sa dea bani pentru echipa. Datoria Oltchim catre AVAS si Electrica este de 1,8 miliarde lei. Elevele lui Jakob Vestergaard au jucat, marti, un amical la Severin, cu campioana Serbiei, Zajecar, pe care au invins-o cu 36-27.

author avatar
Sebastian Stan
511 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger