AcasăSPORTDel Piero si-a dat afara antrenorul

Del Piero si-a dat afara antrenorul

Del Piero si Ian Crook s-au contrat de mai multe ori

Anuntata cu surle si tobe, venirea atacantului italian Alessandro Del Piero la FC Sydney pare sa produca mai mult rau in sanul gruparii de la Antipozi, campioana din urma cu doi ani fiind acum la un pas de retrogradare.

Del Piero si Ian Crook s-au contrat de mai multe ori

Cu Alex Del Piero printre titulari, FC Sydney a suferit sambata o noua infrangere, 2-3 cu Melbourne Victory, pe teren propriu, esec ce i-a fost fatal antrenorului Ian Crook.

Starul italian a pus sub semnul intrebarii tactica antrenorului englez

Interesant este ca un rol decisiv la demiterea tehnicianului l-a avut chiar starul italian. Satul de fitele lui Del Piero, Crook i-a solicitat finantatorului rus David Traktovenko sa aleaga intre el si fostul atacant al lui Juventus, iar oligarhul originar din Moscova l-a inlaturat fara sa stea pe ganduri pe antrenorul de 49 de ani. Desi il are in lot pe cel mai bine platit jucator din Australia, Del Piero incasand doua milioane de dolari pe sezon, FC Sydney ocupa abia locul 8 in campionat, din 10 formatii, cu sase puncte acumulate din sase meciuri, astfel ca misiunea lui Steve Corica, noul antrenor al echipei, se anunta a fi una dificila.

author avatar
Cristi Ionita
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger