AcasăSPORTDefinitiv si irevocabil: Universitatea Craiova exclusa din fotbal!

Definitiv si irevocabil: Universitatea Craiova exclusa din fotbal!

Adrian Mititelu a pierdut totul in numai 24 de ore: FC U ramane dezafiliat!

Gruparea FC Universitatea Craiova ramane dezafiliata, a decis, ieri, Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), care a admis contestatia Federatiei Romane de Fotbal fata de hotararea in acest proces, de anulare a excluderii provizorii a clubului oltean, luata anterior de Curtea de Apel Bucuresti.

Adrian Mititelu a pierdut totul in numai 24 de ore: FC U ramane dezafiliat!

Federatia Romana de Fotbal anunta, in 20 iulie 2011, ca gruparea FC Universitatea Craiova a incalcat grav statutul FRF, astfel ca era exclusa provizoriu de Comitetul Executiv pana cand masura urma sa fie validata de Adunarea Generala; ceea ce s-a si intamplat, in data de 14 mai 2012. Mititelu a contestat excluderea, iar Curtea de Apel Bucuresti a admis, la 25 iunie 2012, cererea FC Universitatea Craiova de anulare a dezafilierii clubului. FRF a facut recurs la ICCJ la acesata decizie si a obtinut ieri castig de cauza.
„Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat dreptate, in mod irevocabil, Federatiei Romane de Fotbal in litigiul privind excluderea Fotbal Club U Craiova S.A. Hotararea, care este definitiva, confirma ca FRF a actionat in conformitate cu regulamentele si statutele in vigoare cand a votat excluderea societatii din randurile membrilor FRF. Legalitatea pozitiei exprimate constant de FRF in legatura cu excluderea societatii domnului Adrian Mititelu, care a refuzat sa respecte jurisdictia TAS asupra hotararilor Comisiilor federale, este acum consolidata”, se arata in comunicatul Federatiei. Mai mult, FRF anunta ca isi rezerva dreptul de a inainta actiuni impotriva persoanelor care au formulat numeroase plangeri penale si actiuni in justitie impotriva sa, intemeiate pe o hotarare nedefinitiva a Curtii de Apel Bucuresti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger