AcasăSPORTDeclaratie socanta despre Lucian Bute: "A devenit o bestie!"

Declaratie socanta despre Lucian Bute: „A devenit o bestie!”

Cu aproximativ o luna inainte de meciul pe care il are de disputat impotriva lui Jean Pascal, la Montreal, Lucian Bute si-a deschis cantonamentul din West Palm Beach, Florida.

Pugilistul roman a permit fanilor si jurnalistilor sa-l urmareasca la lucru, iar acestia au ramas impresionati de nivelul la care a ajuns Bute.

Increzator in fortele sale, Lucian sustine ca „Misiunea mea pentru 25 mai este una simpla. Vreau sa-i inghid gura lui Pascal. N-am nimic cu el personal, am crescut impreuna in Montreal, dar ultimele lucruri pe care le-a spus despre mine ma fac sa-mi doresc sa-l rup cu bataia, sa-l fac knock-out”.

Bute are la dispozitie doi preparatori fizici (Alaine Delome si Kevin Roux), dar si un psiholog.

Delome si Roux au numai cuvinte de lauda la adresa lui Bute. „Nu l-am mai vazut vreodata atat de bine pregatit pe Bute” a anuntat Delome. Acesta este completat de Roux care precizeaza ca „Lucian a devenit o bestie. Lucrez de mai bine de trei ani cu el si nu l-am mai vazut vreodata sa aiba atata forta”.

Pugilistul roman spune ca a trecut peste esecul suferit in fata lui Carl Froch, la Nottingham, anul trecut, dar si peste victoria din toamna, obtinuta impotriva rusului Denis Grachev, „dupa un meci in care am fost la cel mult 80% din potential”.

„Pentru meciul cu Pascal sunt 100% pregatit psihic. Iau masa cu prietenii, in oras, si in capul meu imi imaginez cum va avea loc lupta. Mai ramane ca pana la ora meciului sa fiu si pregatit 100% fizic, iar dupa cum decurg antrenamentele consider ca sunt pe drumul cel bun” a afirmat Bute, pentru jurnalistii canadieni, dar si pentru numerosii sai fani din SUA.

author avatar
Cristi Ionita
492 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger