AcasăSPORTDeclaratie socanta a unui fost mare antrenor: "L-am scos pe Piturca din...

Declaratie socanta a unui fost mare antrenor: „L-am scos pe Piturca din inchisoare!”

Cu un palmares impresionant ca jucator si antrenor, Victor Piturca a avut si pete negre in cariera, selectionerul fiind un mare fan al jocurilor de noroc.

SELECTIONER Piturca este la al treilea mandat la nationala

Pe vremea comunismului, Piturca a fost la un pas sa ajunga dupa gratii, in perioada respectiva practicarea unor jocuri de noroc fiind pedepsita aspru.

Totusi, actualul antrenor al echipei nationale a avut norocul ca a intervenit pentru el Florin Halagian, fostul mare antrenor al lui Steaua, dar si al lui Dinamo.

„Piturca a avut un mare defect, jocurile de noroc. L-am scos din puscarie. L-au luat direct din joc, era la barbut, atunci era o pedeapsa clara, 6 luni cu executare. L-am adus la Scornicesti si a facut pedeapsa jucand la noi, stand in cantonament”, a explicat Halagian la DigiSport.

La 74 de ani, Florin Halagian are doi ani de cand s-a retras din activitate, el antrenand ultima data pe Gloria Bistrita, formatie la care a rezistat doar trei saptamani.

Halagian a antrenat 15 echipe diferite, inclusiv pe Steaua (1984), Dinamo (1991 – 1994), interimar la nationala Romaniei (1979) sau Romania B (1990-1991).

sursa foto: citynews.ro

author avatar
Cristi Ionita
433 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger