AcasăSPORTDeclaratie soc data de Mircea Sandu: "Nu l-am vrut pe Piturca la...

Declaratie soc data de Mircea Sandu: „Nu l-am vrut pe Piturca la nationala. Era abia a sasea varianta!”

(foto: transilvaniatimes.ro)

Vrand sa-i dea peste nas lui Dumitru Dragomir, care sustine ca selectionerul Victor Piturca nu are un obiectiv concret, Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a facut o gafa de proportii, recunoscand ca l-a instalat pe Victor Piturca doar din lipsa de alte optiuni.

(foto: transilvaniatimes.ro)

Mircea Sandu precizeaza ca obiectivul a fost stabilit de la bun inceput, calificarea la Euro 2016, dar ca a ajuns la Victor Piturca doar dupa ce a fost refuzat de alti antrenori.

„Eu am fost imputernicit sa negociez termenii contractului si obiectivul si ma gandeam la cu totul alti antrenori, nu-l vroiam pe Piturca. Am discutat cu Boloni, apoi cu Iordanescu, Hagi, Olaroiu si Dan Petrescu. Toti m-au refuzat si asa am ajuns la Piturca, alta varianta nu mai aveam. M-a intrebat de obiective si i-am spus ca obiectivul este calificarea la Euro 2016. S-a stiut de la inceput obiectivul si salariul lui Piturca” a declarat Mircea Sandu.

Totusi, presedintele FRF recunoaste ca s-ar putea descotorosi mai devreme de selectioner tocmai din cauza jocului slab prestat de nationala Romaniei.

„Pe mine m-a dezamagit jocul. Jocul a fost zero la actiunea din martie. Sunt ingrijorat si am avut o discutie cu domnul Piturca. Nu este normal sa te prezinti intr-o asemenea maniera. Am dat doua goluri Ungariei, dar nu am aratat nimic. Echipa nu a aratat niciun fel de coeziune, nicio realizare” a anuntat presedintele FRF.

author avatar
Cristi Ionita
274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger