AcasăSPORTDeclaratia lui Mircea Lucescu arunca in aer clubul miliardarului Rinat Ahmetov: „Plec...

Declaratia lui Mircea Lucescu arunca in aer clubul miliardarului Rinat Ahmetov: „Plec de la Sahtior!”

Lui Mircea Lucescu ii pare rau ca trebuie sa plece de la Sahtior

Viitorul lui Mircea Lucescu este departe de Ucraina si de razboiul separatist care a impartit tara in doua.

Lui Mircea Lucescu ii pare rau ca trebuie sa plece de la Sahtior

Pana acum s-a ferit sa vorbeasca deschis despre ce va face din vara incolo, dar jurnalistii turci de la cotidianul Milliyet (foto facsimil) se lauda ca i-au smuls o declaratie in acest sens. Conform sursei citate, „Il Luce” ar fi dezvaluit ca nu mai doreste sa antreneze echipa Sahtior pentru inca un  sezon. Decizia are la baza izbucnirea razboiului separatist in Ucraina, care a dus la alungarea clubului din Donetk o data cu preluarea puterii in regiunea Donbas de catre militantii pro-rusi. „Adevarul este ca, la finalul sezonului, voi pleca de aici! De ce? Pentru ca suntem in mijlocul razboiului. Daca s-ar intampla asa ceva in Africa, as mai intelege, dar suntem in Europa si e razboi! Pentru mine, asta este o situatie inacceptabila. Pe de alta parte, purtam discutii cu Federatia de la Kiev cu privire la formatul campionatului. Sahtior joaca toate meciurile in deplasare. Conditiile de munca sunt dificile”, ar fi declarat Lucescu in cotidianul „Milliyet”.

N-a semnat cu Fenerbahce

Referitor la oferta clubului Fenerbahce, fostul tehnician de la Galatasaray si Besiktas sustine ca n-a fost nici macar contactat de oficialii de pe „Sukru Saracoglu”: „Pana in acest moment, nu am discutat si nu m-am inteles cu nimeni din Turcia. Deci, vreau sa subliniez un lucru, sa nu vorbim de vreun accord fiindca nici macar nu am discutat cu cineva! Nu mi-a sunat telefonul nici macar o data pentru asa ceva. In plus, in ultima perioada am fost departe de campionatul Turciei. Nu stiu in detaliu cine la ce echipa joaca. Urmaresc de departe”.

Merge in Rusia?

Cea mai probabila destinatie pentru Mircea Lucescu este Rusia, tara in care este dorit de mai multe echipe puternice. In urma cu un an, „Il Luce” a declinat oferta clubului Spartak si este de asteptat ca moscovitii il vor cauta si in aceasta vara. Cu un buget apropiat de cel al Sahtiorului, Lucescu s-ar putea lupta la titlu in Rusia, insa misiunea va fi una mult mai dificila, tinand cont de valoarea adversarelor: Zenit St.Petersburg, Dinamo Moscova si TSKA fac legea in prima liga rusa.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger