AcasăSPORTDecizie-soc luata de Catalin Zmarandescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali

Decizie-soc luata de Catalin Zmarandescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali

Dezamagit ca a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare in „Dosarul Sechestrarii”, luptatorul Catalin Zmarandescu, fostul bodyguard al lui Gigi Becali, a decis sa rupa legaturile cu Romania.

Zmarandescu, campionul european la arte martiale mixte in versiunea IFC, a anuntat ca nu va mai reprezenta Romania in meciurile sale, urma sa evolueze cu ajutorul unei licente obtinute din partea federatiei din Anglia, tara sa adoptiva in care s-a stabilit in urma cu mai bine de doi ani.

„Pentru mine, lovitura primita astazi nu m-a daramat… Merg inainte, dar, pentru mine, Romania nu mai exista, exista doar familia mea si fanii mei, pe care ii iubesc si respect… Am luat hotararea de a nu mai reprezenta Romania in nici o competitie sportiva… Din respect pentru fanii mei, voi pastra tricolorul pe echipament” a scris Zmarandescu pe pagina sa de facebook.

De altfel, luptatorul va evolua pentru Anglia intr-o confruntare cu SUA in care isi vor masura fortele cei mai buni sapte luptatori din fiecare tara.

author avatar
Cristi Ionita
1.727 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger