AcasăSPORTDecizie radicala luata de Reghecampf, dupa ce MM si Gigi au ajuns...

Decizie radicala luata de Reghecampf, dupa ce MM si Gigi au ajuns dupa gratii: „Cu lacrimi in ochi …”

Dupa ce Gigi Becali si Mihai Stoica, oamenii de baza ai Stelei, au ajuns dupa gratii, s-au vehiculat multe scenarii in ceea ce priveste viitorul gruparii din Bulevardul Ghencea.

Este evident ca Steaua va trece prin momente dificile, din cauza problemelor avute cu lichidatile, dar antrenorul Laurentiu Reghecampf a exclus din start orice posibilitate de a se desparti de echipa campioana, desi a primit oferte avantajoase de la grupari din strainatate.

Ajuns peste noapte, practic, numarul 1 in Ghencea, Reghecampf a precizat, dupa ce a aflat verdictul din Dosarul Transferurilor, ca „cu lacrimi in ochi i-am promis ceva fratelui meu mai mare MM. Acelasi lucru am sa-l spun acum tuturor celor care iubesc si sufera alaturi de noi. In vara, cand fratele nostru Gigi Becali a fost arestat, am vrut cu totii sa reusim si sa-i facem numai bucurii prin jocul si victoriile noastre, am reusit! Acum, insa, in afara de ambitie a aparut si ura, iar eu va promit ca impreuna vom reusi”.

Reghecampf a anuntat ca-si doreste sa castige titlul si Cupa Romaniei cu Steaua, dar sustine ca, pentru indeplinirea obiectivului, are nevoie de sustinerea fanilor. In plus, antrenorul Stelei isi doreste ca gruparea din Ghencea sa arate precum o uriasa familie.

In final, tehnicianul a anuntat un verdict clar: „este dureros, pentru mine este o lovitura foarte grea, dar va asigur ca Reghecampf nu pleaca”.

author avatar
Cristi Ionita
850 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger