AcasăSPORTDecizie radicala luata de Lucian Bute. Dupa 11 ani, s-a despartit de...

Decizie radicala luata de Lucian Bute. Dupa 11 ani, s-a despartit de antrenorul Stephan Larouche!

Boxerul roman Lucian Bute, fostul campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, a sustinut, miercuri, o conferinta de presa la Montreal.

Bute i-a avut alaturi pe Jean Bedard, patronul de la Interbox, si pe antrenorul Stephan Larouche. Cei trei au anuntat despartirea dintre pugilistul roman si tehnicianul care i-a fost alaturi incepand din 2003.

Primul care a anuntat despartirea a fost antrenorul canadian. „Dupa meciul cu Jean Pascal se contura o despartire. Pot sa va anunt acum ca nu voi mai continua alaturi de Lucian. Pentru binele lui, consider ca ar trebui sa se retraga din box” a fost anuntul socant facut de Stephan Larouche.

Raspunsul lui Bute a fost, insa, unul pe masura. „Ma simt excelent si ma voi intoarce in ring. La sfarsitul acestui an sau anul viitor voi avea revansa cu Jean Pascal. Stephan ramane prietenul meu si stiu ca, in calitate de prieten, va fi alaturi de mine in viitor” a anuntat Lucian Bute.

Deocamdata nu au fost oferite informatii in legatura cu numele viitorului antrenor al lui Bute sau cu data exacta la care romanul va reveni in ring, dar presa canadiana anunta, inca din urma cu cateva saptamani, ca Bute ar urma sa boxeze pe 24 mai, la Montreal, intr-o gala in care main-event va fi confruntarea dintre Adonis Stevenson si Andrzej Fonfara pentru tilul de campion mondial la categoria semigrea, in versiunea WBC.

author avatar
Cristi Ionita
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger