AcasăSPORTDecizie istorica luata de UEFA! Wild-card in grupele Europa League, stabilit prin...

Decizie istorica luata de UEFA! Wild-card in grupele Europa League, stabilit prin tragere la sorti

Desi au sanse minime de a ajunge in grupele Europa League, dupa rezultatele inregistrate in tur, Astra, Pandurii si Petrolul pot primii o uriasa mana de ajutor din partea UEFA.

UEFA trebuie sa stabileasca numele echipei care va lua locul formatiei Fenerbahce Istanbul in grupele competitiei. Turcii au fost exclusi din competitie din cauza implicarii in meciuri trucate.

Fara prea multe variante avute la dispozitie, oficialii UEFA au anuntat locul lasat liber va fi ocupat de una dintre formatiile eliminate in play-off. Numele tuturor echipelor eliminate in play-off vor fi introduse, vineri dimineata, la Monaco, intr-o urna speciala si se va extrage numele gruparii norocoase. Inedita tragere la sorti va avea loc la ora 10.00.

La ora 14.00 este programata tragerea la sorti pentru grupele Europa League. Din pacate, echipele romanesti se afla intr-o situatie dificila dupa ce Petrolul a pierdut, cu 1-5, la Swansea, Astra Giurgiu a fost invinsa, cu 0-2, de Maccabi Haifa, iar Pandurii Targu Jiu a pierdut acasa, 0-1, cu Sporting Braga.

author avatar
Cristi Ionita
372 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger