AcasăSPORTDecizie de ultimă oră! Simona Halep NU va juca la turneul de...

Decizie de ultimă oră! Simona Halep NU va juca la turneul de la Palermo

Fanii Simonei au primit, astfel, vestea că românca și-a amânat revenirea pe teren.

S-a risipit orice urmă de incertitudine în privința participării Simonei Halep la apropiatul turneu de la Palermo, primul la care ar fi urmat să joace românca, după îndelunga pauză competițională luată pe fondul pandemiei de COVID-19.

Astfel, s-a aflat că sportiva din Constanța, clasată pe locul 2 WTA, nu va participa la turneul care va începe pe 3 august. Un anunț în acest sens a venit atât din direcția româncei, cât și a organizatorilor competiției.

Campioana de la Wimbledon a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, prin care explică faptul că a decis să se facă un pas în lateral când vine vorba despre participarea sa la turneul de la Palermo. ”Având în vedere recenta creștere a cazurilor Covid19 din România și neliniștile mele din jurul călătoriilor aeriene internaționale la acest moment, am luat greaua decizie de a mă retrage de la Palermo”, anunță Simona, într-un mesaj postat în engleză, pe Facebook.

Totodată, Halep a ales să mulțumească atât directorului turneului de la Palermo, cât și ministrului italian al Sănătății ”pentru toate toate eforturile pe care le-au depus în numele meu”. Românca se referă la solicitarea trimisă de către Oliviero Palma oficialului guvernamental aflat în fruntea Ministerului Sănătății, prin care cel dintâi cerea, pentru jucătoarele care vor participa la cea de-a 31-a ediție a turneului de la Palermo, o derogare de la ordonanța care impune carantina pentru 14 zile, la intrarea în Italia, a persoanelor care vin din România și Bulgaria.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger