AcasăSPORTDecizie de ultimă oră, din cauza unor rezultate COVID! Meciul Astra Giurgiu-Universitatea...

Decizie de ultimă oră, din cauza unor rezultate COVID! Meciul Astra Giurgiu-Universitatea Craiova NU SE MAI JOACĂ!

Stadionul Astrei rămâne gol și vineri. Lipsesc nu doar suporterii, ci și jucătorii

O veste de ultimă oră, care își găsește confirmare de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), le-a dat peste cap planurile suporterilor care sperau să vadă măcar de la televizor evoluția favoriților lor, în înfruntarea contând pentru etapa a 9-a play-off-ului care deja fusese amânată o dată.

În urmă cu scurtă vreme s-a aflat că meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova, care ar fi urmat să aibă loc în cursul acestei ultime zile din iulie, începând cu ora 18.45, nu se va mai juca. Totul, ”din cauza apariției unor cazuri de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei gazdă”, din câte se precizează într-un scurt comunicat dat publicității din direcția instituției conduse de către Gino Iorgulescu.

Astfel, se știe că numărul cazurilor de coronavirus din rândul lotului echipei giurgiuvene a ajuns la 5. În urmă cu două zile, după ce un jucător al Astrei primise rezultat pozitiv la testarea pentru COVID, se luase decizia amânării partidei care fusese programată pentru 29 iulie, de la ora 21.30.

În ultimele săptămâni s-a aflat că mai mulți jucători, dar și arbitri din sfera ”sportului rege” din România au primit rezultate pozitive la testarea pentru COVID-19.

Citiți mai multe aici: CFR Cluj, lovită din plin de coronavirus: 26 de persoane, diagnosticate pozitiv cu noul COVID-19 / LFP confirmă situația de la echipa de fotbal

Liga Covid. Coronavirusul îngenunchiază fotbalul românesc. Ce se întâmplă dacă se întrerupe sezonul?

Sursa foto: Facebook/Astra Giurgiu

201 afisari

3 COMENTARII

  1. &, Burleanu a cerut suspendarea campionatului pentru toate echipele și Gheorghe Becali bagă în teren rezervele, ca să nu dea pozitiv la COVID ăia care mai joacă, de parcă COVID-ul ăsta ar fi vreo formă de “dopaj”, ?
    Ați remarcat și dacă se suspendă meciuri „pentru COVID” atunci când Burleanu cere suspendarea campionatului, ?
    ]n epoca lui Burleanu , a lui Iohannis , Ludovic Orban, Vela , T[taru, la fotbal , în loc de goluri „se încriu COVID-uri” , ?

  2. @ Âia de la CSU Craiova probabil că să fi aflat vreun algoritm, cum mai găsiseră unii pe la loterie, că, cerând să câștige meciurile cu 3-0 echipele adverse vor anunța mai mulți infectați cu COVID, ?

  3. @ Sunteți de părere că ar trebui realizat și un studiu dacă ar exista vreo favorizare a COVID, sau din contră, o imunitate mai mare, la eventuale spețe și cu dopaj , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger