AcasăSPORTDecizie bomba! CFR Cluj si-a recuperat punctele la TAS! Rapid e ca...

Decizie bomba! CFR Cluj si-a recuperat punctele la TAS! Rapid e ca si retrogradata!

Pentru CFR Cluj se anunta zile bune

Reprezentantii clubului de fotbal CFR Cluj au anuntat, vineri, ca au obtinut o victorie extrem de importanta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, impotriva Federatiei Romane de Fotbal.

Pentru CFR Cluj se anunta zile bune

Cele doua parti au ajuns sa se razboiasca la TAS, dupa ce federalii au decis sa o depuncteze pe CFR Cluj. Ardelenii pierdusera 24 de puncte la masa verde, pentru datoriile pe care le aveau fata de sase fosti echipieri ai CFR-ului.

Totusi, oficialii lui CFR Cluj au considerat ca Legea Insolventei le da dreptate si s-au adresat TAS, iar forul respectiv i-a anuntat, vineri, ca le da castig de cauza.

In aceste conditii, ardelenii isi recupereaza cele 24 de puncte si urca pe locul al treilea al clasamentului din Liga I. Decizia o afecteaza in mod direct pe Rapid Bucuresti, formatie care coboara pe locul al 14-lea in clasament, la cinci puncte de salvarea de la retrogradare.

Si cum au mai ramas de disputat doar doua etape din actualul sezon se poate spune ca Rapid este ca si retrogradata.

Oficialii FRF au recunoscut, cu jumatate de gura, ca TAS-ul a dat castig de cauza CFR-ului, insa federalii sustin ca exista posibilitatea unei ultime contestatii ce poate fi depusa dupa ce este publicata motivarea deciziei de vineri.

author avatar
Cristi Ionita
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger