AcasăSPORTDecizia de ultima ora! Presedintele Barcelonei a hotarat cine e antrenorul echipei...

Decizia de ultima ora! Presedintele Barcelonei a hotarat cine e antrenorul echipei

Dupa saptamani de incertitudine, Sandro Rosell, presedintele FC Barcelona, a lamurit problema antrenorului principal al echipei.

Desi s-au vehiculat numeroase variante de inlocuitori pentru Tito Vilanova, Rosell a precizat ca tehnicianul catalan va ramane liderul echipei de pe Camp Nou, desi momentan se afla la tratament, in SUA.

„Vreau sa clarific faptul ca Tito Vilanova ramane antrenorul Barcelonei pana la revenire. Oricand se va intampla acest lucru. Este antrenorul nostru si va fi atat timp cat eu sunt presedintele Consiliului de Administratie. Nu e nimeni altcineva antrenorul nostru, doar Tito. Tito e antrenorul, indiferent ce se intampla. Principalul nostru obiectiv in acest sezon este recuperarea lui, acest lucru ne intereseaza cel mai mult”, a spus Rosell, citat de Marca.

De asemenea, Rosell a precizat ca Neymar este unul dintre jucatori pe care ar vrea sa-i achizitioneze, desi brazilianul se afla si pe lista altor cluburi precum Bayern Munchen sau Manchester City.

In plus, presedintele Barcelonei sustine ca nu-si face probleme in legatura cu rezultatele mai putin scontate din ultima perioada. „Nu e un lucru iesit din comun sa pierzi in fata unor echipe de o asemenea valoare. Avem inca sanse sa mergem mai departe in Liga, iar in campionat suntem pe primul loc, la distanta apreciabila” a declarat Rosell.

author avatar
Cristi Ionita
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger