AcasăSPORTDecalog pentru vacanta: Dorinel, mai tare ca Mourinho

Decalog pentru vacanta: Dorinel, mai tare ca Mourinho

Munteanu va intra in al treilea an ca antrenor la Otelul

Antrenorul Otelului a plecat in vacanta, dar nu inainte de a inmana fiecarui jucator programul pe care sa-l urmeze pana la reunirea de pe 9 ianuarie 2012.

Munteanu va intra in al treilea an ca antrenor la Otelul

Campionii Ligii 1 nu se vor putea bucura la maximum de sarbatorile de iarna, dupa ce au aflat programul trasat de antrenorul lor, Dorinel Munteanu. „Neamtu’” este la al treilea sezon la carma echipei de la malul Dunarii si a pastrat regimul cazon care a dus la cucerirea titlului si a Supercupei. Cele 10 porunci au fost batute cu atentie la calculator de Dorinel, care nu a vrut sa lase in voia sortii niciun aspect.

Presa galateana a prezentat decalogul tehnicianului care incepe cu un citat din Biblie: “Totul va este permis, dar nu totul va este de folos”. Continuarea: „2. respecta regimul de viata; 3. nu uita ca faci performanta; 4. permite-ti orice, fara exagerari; 5. perioada de repaus nu trebuie sa treaca de jumatatea vacantei;  6. alergari usoare in a doua perioada de vacanta de minimum 25 de minute; 7. tenis cu piciorul pentru conditia fizica;  8. fotbal pe teren redus, dar nu intr-o competitie; 9. exercitii pentru mobilitate; 10. atentie la greutate, deoarece “kilogramul” in plus costa 500 de euro!

author avatar
Sebastian Stan
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger