AcasăSPORTDe Rossi si Chiellini, incerti

De Rossi si Chiellini, incerti

Danielle De Rossi este titular incontestabil in "nationala" Italiei

Selectionerul Cesare Prandelli a fost nevoit sa pregateasca duelul cu Germania fara sa-i ia in calcul si pe cei doi jucatori la antrenamente. In tabara nemtilor, doar Schweinsteiger ii da emotii lui Joachim Low.

Danielle De Rossi este titular incontestabil in "nationala" Italiei

Fotbalistul Romei are o sciatica la piciorul stang si nu se stie daca va fi prezent pe teren in aceasta seara, in cea de-a doua semifinala a Campionatului European. „Vom face totul pentru ca el sa fie la dispozitia lui Prandelli, dar ne-ar fi prins bine macar o zi in plus pentru refacere”, a declarat medicul Enrico Castellacci. Probleme si pentru Giorgio Chiellini, care acuza dureri musculare, la fel ca Ignazio Abate (contractura la coapsa stanga). Totusi, cei doi au sanse mai mari sa fie refacuti pana la ora de start a partidei cu Germania.

De partea cealalta, nemtii s-au pregatit in efectiv complet, doar Bastian Schweinsteiger a efectuat exercitii separate. Desi staff-ul medical german sustine ca mijlocasul bavarez nu va fi apt de joc 100%, selectionerul Joachim Low da asiguri ca „in astfel de momente, fotbalistii exponentiali sunt capabili sa treaca peste aceste inconveniente si sa dea maximum pe teren”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
67 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger