AcasăSPORTDe la Miami, Cristi Borcea da cu rahat in dinamovisti

De la Miami, Cristi Borcea da cu rahat in dinamovisti

Actionarul dinamovist a luat foc dupa derby-ul cu Rapid, acuzand lipsa de curaj a jucatorilor, dar si a staff-ului tehnic. Acelasi discurs a fost livrat si dupa esecul cu Vorskla Poltava, din Europa League.

Aproape ca nu este meci important dupa care Cristi Borcea sa nu rabufneasca la adresa echipei. Dinamo n-a fost capabila sa treaca de Rapid, duminica seara, prilej pentru actionarul stabilit la Miami sa dea de pamant cu tactica fricoasa a antrenorului Liviu Ciobotariu. Pe buna dreptate, Borcea s-a legat de apatia „cainilor”, in conditiile in care adversarul avea un om in minus (Herea a fost eliminat, corect, in finalul primei reprize), dar si un portar „schiop”, Dani Coman aplificand o zgarietura survenita dupa un duel cu D.Kone.

Cristi Borcea nu a fost multumit de cum s-au prezentat fundasii dinamovisti in fata lui Pancu

„Si antrenorii, si jucatorii au fost niste cacaciosi! Au facut pe ei de frica!”, a tunat fostul presedinte executiv. Asa cum spuneam, nu este pentru prima data cand Borcea livreaza un astfel de discurs. S-a intamplat recent, la finalul partidei cu Vorskla Poltava, din returul play-off-ului Europa League, cand Dinamo a ratat calificarea in faza grupelor. In alta ordine de idei, Jandarmeria a identificat 397 dintre suporterii care au provocat haos pe stadion. „Ultrasii” din Stefan cel Mare au primit amenzi totale in valoare de 258.000 de lei.

author avatar
Sebastian Stan
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger