AcasăSPORTDe ce vrea Bute sa renunte la centura!

De ce vrea Bute sa renunte la centura!

Lucian ar putea renunta la centura

Ieri, la plecarea spre Canada, Lucian Bute a recunoscut ca are mari probleme cu kilogramele. Mister KO spune ca ar fi foarte tentat sa urce in categorie si sa se bata pentru centurile mondiale la semigrea.

Lucian ar putea renunta la centura

Dezamagit ca sportivii considerati importanti la categoria supermijlocie il tot evita, dar si pentru ca ii este din ce in ce mai greu sa slabeasca inaintea meciurilor, Lucian Bute se gandeste sa schimbe categoria. ”Vreau sa trec la o categorie mai mare. Am probleme cu slabitul inaintea partidelor. Acum am luat deja 8-9 kilograme in plus cat am stat acasa”, a declarat Lucian. In viitorul apropiat, campionul roman e gata sa uite de duelurile cu Andre Ward sau Carl Froch si sa se gandeasca mai mult la Bernarnd Hopkins, Tavoris Cloud, Nathan Cleverly sau marele sau rival din Montreal, Jean Pascal.

Vine cetatenia!

Campionul roman a luat drumul Canadei deoarece, in viitorul apropiat, va sustine examenul de cetatenie. Galateanul are la dispozitie cateva saptamani pentru a aprofunda materia, dar nu crede ca va avea probleme. „Merg in Canada sa ma apuc de invatat. In curand voi sustine exemenul de cetatenie si nu cred ca se poate copia”, a glumit Lucian.

InterBox il baga in caravana

InterBox isi prezinta vedetele

Clubul Interbox organizeaza in perioada 6-9 decembrie o caravana in provincia Quebec, cu cei mai reprezentativi sportivi pe care ii are sub contract. Fanii

vor putea discuta cu boxeurii, vor putea face poze si vor putea obtine autografe de la idolii lor, Eric Lucas, Pier-Olivier Côté, Sebastien Gauthier, Stephan Larouche, Jean Bedard si Lucian Bute. „Aceasta va fi o ocazie unica pentru fani de a petrece timp cu sportivii nostrii. Vrem sa le multumim suporterilor si sa-i vizitam. Va veni si Lucian Bute, care abia asteapta sa-si intalneasca suporterii”, a declarat presedintele InterBox, Jean Bédard.

Bute a invatat „stilul” canarului

Bute si canarul campion

Campionul IBF la supermijlocie a fost invitat, sambata dimineata, la un concurs international de canari slavujar organizat la Bucuresti de omul de afaceri Sorin Florea. Lucian a facut cunostinta cu pasarea botezata “Lucian Bute”, care a castigat concursul de cantat. “Chiar imi plac pasarile si vreau sa le fac cadou celor doi nepoti ai mei un canar si un papagal vorbitor. Locul acestui canar este in Romania, asa ca il las aici. De acum, o sa-mi bat adversarii de or sa le sara fulgii”, a afirmat Bute.

author avatar
Sebastian Stan
598 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger