AcasăSPORTDe ce Victor Piturca a inceput meciul cu Bogdan Stancu in atac:...

De ce Victor Piturca a inceput meciul cu Bogdan Stancu in atac: Titularizat in ciuda lui Mircea Sandu!

Lasat pe banca de rezerve, Adrian Mutu a fost doar o victima a razboiului deja declansat intre banca tehnica a echipei nationale si conducerea Federatiei.

Bogdan Stancu a fost cel mai slab de pe teren la Amsterdam
Victor Piturca pune ambitiile personale mai presus de interesul echipei nationale

Deranjat ca toata lumea i-a transmis dupa meciul de la Budapesta sa nu-l mai foloseasca pe Bogdan Stancu, antrenorul Victor Piturca si-a gasit ca tocmai la partida cu Olanda sa-si umfle muschii in fata „specialistilor”. In aceasta categorie intra si Mircea Sandu, noul „dusman” al selectionerului. Vrand sa-i dea o lectie presedintelui FRF, Piturca l-a sacrificat pe Adrian Mutu, lasat pe banca de rezerve la Amsterdam. In locul „Briliantului”, orodeleanul a mizat pe Stancu, desi o mana moarta cu Ungaria. Dintr-o ambitie vecina cu dementa, l-a lasat 90 de minute sa se plimbe pe teren. Surse din anturajul echipei nationale afirma ca Piturca si Sandu nu-si mai vorbesc deloc, dupa joc, cei doi comportandu-se ca niste straini.

Mutu se gandeste la retragere

Afectat de deciziile selectionerului, Adrian Mutu ia in calcul varianta retragerii de la echipa nationala. Cu Ungaria, in calitate de capitan, a fost cel mai implicat dintre „tricolori”, insa dupa doar patru zile, Piturca nu l-a mai vazut bun si pentru meciul cu Olanda. Supararea lui Mutu s-a observat si in minutele jucate pe „Amsterdam Arena”, cand „Briliantul” a preferat actiunile individuale in locul unor combinatii cu coechipierii. Din cate se zvoneste, si Gabriel Tamas ar urma sa nu mai onoreze viitoarele convocari la lot.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
315 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger