AcasăSPORTDe ce tace Copos?

De ce tace Copos?

Relatia dintre Copos si Dinu Gheorghe a ajuns intr-un punct mort

In timp ce patronul Stelei scuipa foc la adresa presedintelui rapidist, finantatorul din Giulesti priveste plictisit mitralierea aghiotantului sau.

Relatia dintre Copos si Dinu Gheorghe a ajuns intr-un punct mort

Cu mai bine de o saptamana inaintea duelului direct din campionat, Gigi Becali si-a indreptat tirul spre conducerea Rapidului. Dupa fitilul cu transferul lui Herea in Ghencea, patronul Stelei a dat foc si relatiei dintre Dinu Gheorghe si George Copos, afirmand ca omologul sau giulestean l-a mandatat sa traga in Dinu: „Gheorghe e un nesimtit ca ramane in postul ala, avat in vedere cat il injura Copos pe la spate. Pai, il verifica inclusiv la cheltuieli mici, n-are deloc incredere in el, ii e frica sa nu fie furat. George se interesa la mine de costurile cantonamentelor, doar ca sa-l verifice pe «Vama»”. Intr-adevar, lipsa de reactie a lui Copos pare a-i da dreptate intaiului europarlamentar din Liga 1. Magnatul „Ana Holding” se distreaza prin Poiana Brasov, joaca rolul gazdei primitoare pentru actorul american Kevin Costner si tace malc atunci cand vine vorba sa-i dea vreo replica lui Becali.

Nici macar pe blog-ul personal nu mai indrazneste sa se-nfoaie la „Machiavelli”. Parasit de cel care-i garanta parteneriat total in apararea culorilor „alb-visinii”, Dinu Gheorghe ia in calcul varianta „divortului” de Rapid: „Da, sunt o sluga la dispozitia patronului, asa cum a zis domnul Becali! Daca George Copos nu e multumit de mine, atunci sa ma cheme luni la el la birou si sa-mi spuna, incheiem colaborarea fara niciun fel de probleme. Numai sa-mi zica-n fata, nu sa-mi transmita prin intermediari”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger