AcasăSPORTDe ce si-a umplut Dinamo peluza cu politisti de la Campina

De ce si-a umplut Dinamo peluza cu politisti de la Campina

Daca in anii ’80, stelistii erau acuzati ca-si burdusesc peluza cu militari in termen, la derby-ul de luni seara, dinamovistii au adus politisti deghizati in ultrasi pentru a suplini absenta fanilor.

Peluza Catalin Haldan fost plina cu "cetateni" si politisti

Neintelegerile dintre conducerea FC Dinamo si galerie nu au putut fi aplanate pana la ora derby-ului, astfel ca factiunile importante ale Peluzei Catalin Haldan nu s-au prezentat la meci. Pentru a pastra aparentele, conducerea „cainilor” a hotarat ca locurile trebuie sa fie ocupate oricum, pentru a creea presiune asupra adversarului. Astfel, un sector a fost repartizat firmelor la care Badea si Savulescu sunt actionari sau sponsorilor, iar 500 de bilete au fost trimise Scolii de Politie de la Campina. In tot acest timp, membrii PCH au preferat sa vada meciul la carciumile din jurul stadionului.

Mititelu aducea puscariasi

Pe vremea cand Univ.Craiova evolua in Liga 1, iar Adrian Mititelu se afla in razboi cu fanii olteni, patronul a incercat metode extreme de a intimida suporterii. La cateva partide, in Peluza Nord de pe „Central”, Mititelu a adus detinuti cu gardienii langa ei, care au cantat pe tot parcusul meciului, pe teme date.

author avatar
Sebastian Stan
838 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger