AcasăSPORTDe ce ramane Steaua un club comunist

De ce ramane Steaua un club comunist

Gigi Becali, un patron deasupra tuturor

Steaua 2013 seamana din ce in ce mai mult cu Steaua lui Valentin Ceausescu: jucatori transferati in plin campionat, negocieri cu fotbalisti legitimati la alte cluburi si influenta la jumatate din Liga 1.

Gigi Becali, un patron deasupra tuturor

Lideri si pe teren, si-n afara lui, stelistii au ajuns sa se comporte aidoma predecesorilor din anii ’80. Desi sezonul este in desfasurare (mai sunt 10 etape de disputat), conducerea din Ghencea a perfectat, deja, doua transferuri. Este vorba despre Nicusor Stanciu si Denis Alibec, fotbalisti luati de la FC Vaslui, respectiv Inter Milano (via Viitorul Constanta). Cel putin in cazul primului, scenariul a tradat istoria rosie a clubului: saptamana trecuta, jucatorul a venit la Palatul lui Gigi Becali, a semnat contractul, au urmat pozele si declaratiile de iubire „ros-albastra”, iar in weekend a intrat pe teren …in tricoul „galben-verde” al Vasluiului!

Stelistii saluta publicul de pe National Arena

Deranjanta este si maniera in care se negociaza pentru Laurentiu Iorga, aflat sub contract cu Otelul Galati. Chiar Gigi Becali a dezvaluit: „Vreau sa-l aduc la Steaua si chiar i-am spus lui MM Stoica «vorbeste cu baiatul, ca sa vada ca nu e niciun joc la mijloc»”. Despre forta Stelei a povestit, zilele trecute, si Adrian Porumboiu.

Nicusor Stanciu a semnat, deja, cu echipa lui Reghecampf

Fostul arbitru a afirmat ca gruparea „militara” controleaza, indirect, zeci de jucatori din campionat: „Am sa va spun ceva, o sa ramaneti ingroziti. Am descoperit in timpul procesului de licentiere un caz mai mult decat anacronic, e ceva ingrozitor! Un membru al unui Consiliu de Administratie, pe nume Justin Stefan, administrator al clubului Steaua, este si avocatul a sase jucatori de la FC Vaslui, pe care ii indruma pe cai gresite. Iar toti acesti jucatori ajung sa evolueze la un moment dat impotriva Stelei. Justin Stefan are 10 jucatori si la Rapid. O sa va inchinati cand o sa vedeti cati jucatori are acest Stefan in toata Romania! A fost si la Timisoara, a fost peste tot. Balta are peste pentru el. Vine cu undite, cu plase”.

Avocatul Justin Stefan ii reprezinta pe rapidistii care s-au inscris la masa credala ca sa-si recupere salariile restante de la George Copos.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
570 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger