AcasăSPORTDe ce nu-l include Becali pe Florin Costea in lista lui de...

De ce nu-l include Becali pe Florin Costea in lista lui de favoriti

Gigi Becali a tinut sa lamureasca motivul pentru care fostul atacant al Craiovei, Florin Costea, nu se afla printre favoritii sai. Patronul din Ghencea spune ca asteapta ca jucatorul sa-si demonstreze valoarea pe teren.

Florin Costea a devenit unul dintre jucatorii problema din vestiarul Stelei, ceilalti coechipieri fiind nemultumiti de atitudinea acestuia, mai ales dupa ultimele evenimente cand atacantul stelist s-a imbrancit cu Bourceanu la un antrenament. Mai mult, acesta a primit un avertisment si din partea patronului. „Florin Costea nu este favoritul meu. Favorit a fost Banel Nicolita, favoriti sunt Bourceanu si Tatu, care joaca precum ceasul elvetian. Este altceva intelepciunea mea si le-am spus si lor: „Ba, baieti, au mai fost conflicte la Steaua. Se spune despre mine ca sunt dictator, dar eu iubesc oamenii, un om sensibil, eu ca atare nu pot sa iau o hotarare de moment, nu pot sa tai in carne vie, sa distrug oamenii”, a spus Gigi Becali la Sport.ro.

„Dar exista ultimatumuri. Ei stiu, nu sacrific o echipa pentru o persoana, oricare ar fi ea. Chiar daca ma doare sufletul de acea persoana, asa fac eu. Asta le-am spus-o si lor: „Ba, baieti, este vorba si despre Mihai, ar fi afectat si el”. Incidentul n-a fost grav, dar n-a fost singurul. Primul a fost cand i-a luat mingea lui Rusescu si a batut el o o lovitură libera. Eu i-am zis: „Ba, baiatule, eu sunt dispus sa accept sacrificiile unui jucător capricios, dar da tu goluri, baga-le bani baietilor in buzunare si te vor iubi. Pana atunci, trebuie sa taci din gura, nu poti sa zici nimic”. a mai precizat patronul Stelei.

author avatar
Razvan Telegescu
240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger