AcasăSPORTDe ce-l regreta Gigi Becali pe Dan Petrescu

De ce-l regreta Gigi Becali pe Dan Petrescu

Petrescu a redresat corabia la Moscova

Ieri, Dinamo Moscova a zdrobit Spartak in derby-ul capitalei Rusiei, scor 5-1, provocand demiterea antrenorului spaniol Unai Emery. In urma cu doua luni, patronul Stelei spunea ca Dan Petrescu nu va face mare branza la Moscova, si-l prezenta pe omului lui, Laurentiu Reghecampf, cel mai tare tehnician roman.

Petrescu a redresat corabia la Moscova

Dupa un inceput fulminat, cu victorii pe banda rulanta si aplauze receptionate chiar si din partea dusmanilor, Laurentiu Reghecampf a fost invins de propria trufie, pierzand duelul tactic cu Bruno Labbadia.

Kokorin si Noboa se felicita pentru golurile cu Spartak

Joi seara, Steaua a fost electrocutata in Europa League de un VfB Stuttgart imbatabil, nemtii impunandu-se pe „National Arena” cu scorul de 5-1. Reghe si ai lui raman, insa, aparati de pozitia din Liga 1 si de faptul ca inca au sanse sa califice Steaua in primavara europeana. Ce ne facem, insa, cu Gigi Becali, care afirma acum doua luni ca esecurile lui Dan Petrescu la Dinamo Moscova il vor convinge pe „Bursuc” ca nu trebuia sa tina coada sus atunci cand a fost ofertat da preia Steaua. „O sa-l dea afara. Imi pare bine. S-a dus la Moscova. Ba, pe tine Moscova te-a facut? Trebuia sa vina la Steaua. Acum nu mai are loc, am un antrenor mai bun ca el. Ii dadeam 100 de mii pe luna. Sa astepte acum sa plece Reghecampf si apoi o sa vina el”, jubila Gigi Becali. Intre timp, Dan Petrescu a reusit sa scoata Dinamo Moscova de pe ultimul loc in Rusia, si sa o duca pana pe pozitia a 9-a, cu 24 de puncte. Dupa ce in urma cu o etapa daduse lovitura in derby-ul cu Zenit, castigand la masa verde, scor 3-0, acum Dan Petrescu s-a impus cu 5-1, pe „Luzhniki”, in dauna celeilate participante in Liga Campionilor, Spartak Moscova. Ieri, Kokorin (2), Semshov (2) si Noboa au adus victoria lui Dinamo, rezultat care a condus la demiterea antrenorului de la Spartak, spaniolul Unai Emery. “Nu ma asteptam ca echipa sa-si revina atat de repede. Trebuie sa uitam, insa, repede aceasta euforie si sa ne pregatim pentru intalnirea cu Rubin Kazan, de etapa viitoare”, a declarat Dan Petrescu. Formatia antrenata de roman nu a mai pierdut din 4 noiembrie (0-2 cu FC Krasnodar), ulterior inregistrand doar victorii: 2-0 cu Alania Vladikavkaz, 3-0 cu Zenit St.Petersburg si 5-1 cu Spartak Moscova. Pana la finalul anului, Dinamo va mai infrunta Rubin Kazan (acasa), Terek Groznai (deplasare) si Lokomotiv Moscova (acasa).

author avatar
Sebastian Stan
422 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger