AcasăSPORTDe ce ii rezervase FRF bilet pentru Brazilia lui Olaroiu

De ce ii rezervase FRF bilet pentru Brazilia lui Olaroiu

Cosmin Olaroiu i-a promis lui Mircea Sandu ca preia "nationala" si apoi a fugit la arabi

Oricat a mimat surprinderea presedintele FRF, adevarul este ca „Nasu'” l-ar fi demis pe Lucescu jr. indiferent de rezultatul partidei cu Bosnia. O confirma rezervarea unui bilet pentru cursa Bucuresti – Frankfurt – Sao Paolo pe numele lui Cosmin Olaroiu.

Cosmin Olaroiu i-a promis lui Mircea Sandu ca preia "nationala" si apoi a fugit la arabi

Tot tambalaul creat in jurul echipei nationale dupa demisia lui Razvan Lucescu n-a fost altceva decat efectul de domino al pieselor de puzzle atent pregatite de Mircea Sandu. In luna mai, cu trei saptamani inainte de disputarea finalei Cupei Romaniei, presedintele FRF era sigur ca l-a convins pe Cosmin Olaroiu sa preia echipa nationala. Dovada ca tratativele au existat si s-au finalizat cu succes sta in biletul de avion pentru cursa Bucuresti – Frankfurt – Sao Paolo rezervat pe numele actualului tehnician de la Al Ain. Ceva s-a intamplat, insa, si, pe 22 mai, Olaroiu i-a anuntat pe Sandu si Gigi Becali (celalalt „curtezan”) ca a semnat un contract cu Al Ain.

Un „da, nasule!” pe bulgareste

Negocierile dintre Mircea Sandu si Cosmin Olaroiu s-au derulat atat inainte, cat si dupa celebrul Comitet Executiv din 7 aprilie, in care „Nasu'” a propus demiterea lui Razvan Lucescu. Astfel, la inceputul lunii mai, Sandu si-a anuntat apropiatii din Federatie ca Olaroiu va fi noul selectioner, informatie ajunsa ulterior si la urechile lui Lucescu jr. Mai mult, in jurul datei de 2 mai, la agentia de turism cu care colaboreaza de ani buni, Federatia i-a rezervat si lui Olaroiu un bilet pentru o cursa Bucuresti – Frankfurt – Sao Paolo. La acea vreme „principal” la Steaua, Olaroiu trebuia sa stea pe banca „nationalei” la partidele amicale cu Brazilia si Paraguay. Toata lumea din Federatie stia acest lucru!

Becali a confirmat „transferul”

Gura sloboda, Gigi Becali n-a putut pastra secretul finalizarii tratativelor dintre Federatie si Cosmin Olaroiu si-a facut publica intreaga „afacere”: „Gata, tata, o sa ma reorientez spre un alt antrenor, Oli preia «nationala»! L-am simtit eu ca merge la echipa nationala, altfel n-ar fi refuzat el niciodata Steaua”.

„Adio!”, inainte de finala cu Dinamo

Si totusi, dupa ultima etapa de campionat si cu trei zile inaintea finalei de Cupa, cu Dinamo, Cosmin Olaroiu l-a anuntat pe Mircea Sandu, dar si pe Gigi Becali ca preia formatia Al Ain. Desi i se pusese pe tava echipa nationala, „Oli” a preferat sa aleaga „petrodolarii” arabilor. Ce a urmat, se stie… „Teapa” luata de la Cosmin Olaroiu l-a determinat pe Sandu sa declanseze un atac violent la adresa lui Razvan Lucescu, considerat vinovat de intreaga situatie creata.

 

 

 

 

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
176 afisari

1 COMENTARIU

  1. PROSTII!!!! „Bravii” conducatori n-au avut curajul sa-l demita pe „feciorul lu’ tata” ! Il scoateti vinovat pe Olaroiu ca sa-i spalati imaginea lui Varzan Lucescu! Penibil!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger