AcasăRecomandariDe ce-i platim cu milioane de euro pe Reghecampf si Piturca?

De ce-i platim cu milioane de euro pe Reghecampf si Piturca?

S-au mutat din Romania in Arabia Saudita, insa nici acolo nu au ingropat securea razboiului, astfel ca Victor Piturca si Laurentiu Reghecampf continua sa se comporte mioritic.

Reghecampf si Piturca se fac de ras in fotbalul arab

Ziua de sambata a fost una de groaza pentru cei doi tehnicieni, care pe rand au cunoscut umilinta unui nou esec. Primul a pierdut Piturca, invins de un gol marcat in cel de-al cincilea minut al prelungirilor! Degeaba a ras de el Anamaria Prodan, ca nici sotul ei n-a fost mai breaz, peste cateva ceasuri. Reghecampf s-a facut de bafta in derby-ul Al Nasr – Al Hilal, scor 1-0. N-a participat la conferinta de presa, iar secunzii sai (Thomas Neubert si Florin Tene) au incercat sa-i aplice o corectie fizica arbitrului. „Oare de ce-i platim cu milioane de euro pe astia doi?”, au reactionat arabii, indignati de modul in care doua dintre fortele campionatului (Al Hilal si Al Ittihad) au devenit ciuca batailor sub comanda romanilor Reghecampf si Piturca.
In ritmul acesta, nu este exclus ca 2015 sa-i gaseasca someri pe cei doi tehnicieni. N-ar fi o problema, din contra, ar avea mai mult timp liber pentru razboiul personal.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
339 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger