AcasăSPORTDe ce fanii francezi trăiesc un COŞMAR de când au auzit că...

De ce fanii francezi trăiesc un COŞMAR de când au auzit că trebuie să vină în România pentru meciul cu Eleveţia

suporteri les bleusDe ce fanii francezi trăiesc un COŞMAR de când au auzit că trebuie să vină în România pentru meciul cu Eleveţia

Franţa – Elveţia, luni, la ora 22.00, este cel mai important meci de la EURO 2020 pe care-l găzduieşte Arena Naţională la acest turneu final. Problema „cocoşilor” este că vor fi încurajaţi de foarte puţini suporteri, la Bucureşti.

De ce? Din cauza prețurilor biletelor de avion. Un membru al Asociației Suporterilor din Franța a vorbit despre deplasarea la București și a explicat de ce mulți fani nu vor putea ajunge pe Arena Națională.

Biletele au ajuns la 500 euro bucata

Ne așteptam ca prețurile pentru biltele de avion să crească, este normal, dar nu mai există nicio limită. Prețurile au ajuns la 500 de euro pentru un bilet, în mod normal ar fi de cinci ori mai ieftin să ajungi la București.

Mai mult decât atât, ar trebui să facem o escală la Varșovia, de 40 de minute, unde riscăm să pierdem avionul. O altă variantă este escala în Turcia, dar această variantă presupune un zbor de 13 ore pentru un drum pe care în mod normal îl parcurgi în cel mult trei ore.

O altă problemă o reprezintă pandemia de COVID-19. Nu știm exact care sunt condițiile din România, cât de sigur este să facem această deplasare, pentru că este posibil să intrăm în carantină la revenirea în țară.

Acest EURO a devenit un coșmar pentru suporteri. Dacă vom ajunge în semifinale, deplasarea în Anglia va fi de asemenea aproape imposibilă, pentru că acolo nu poți evita carantina„, a spus Fabien Bonnel, unul dintre liderii galeriei.

Se tem şi de carantină

De asemenea, suporterii Franţei mai au un motiv de panică, dar, de data asta, din cauză că nu s-au informat aşa cum trebuie. Mulți fani nu știu că NU vor fi obligați să intre în carantină sau să prezinte un test negativ la intrarea în România sau la revenirea în Franța!

Dacă vor trece de Elveţia şi vor ajunge în „sferturi”, atunci „albaştrii” vor juca în Rusia, la Sankt Petersburg.

Acest oraş a înregistrat cele mai multe decese de la începerea Campionatului European. Probleme pentru suporterii „Les Bleus” ar fi și la semifinalele și finala de la Londra, unde fanii francezi trebuie să petreacă 5 zile în carantină.

 

 

author avatar
Andrei Ștefan
758 afisari

6 COMENTARII

  1. sper sa nu-si mai aibe rostul temerile suporterilor. poate ar fi mai bine sa joace fara portar! 3-1 ptr elvetia ar fi un scor bun! 😀

    • am gresit de putin la diferenta de scor dar nu se pune! franta sa mearga linistita acasa spre ,,linistirea” suporterilor!

  2. Bai francezilor, mai ales aia albi, lasa ca va salveaza actorul ala rata de Macaroni, ca doar si-a luat un bitch-slapping de toata frumusetea de curand trantorul !! 🙂 Bai, vedeti ca vi se prabuseste mareata republica socialista, sunt cam prea multi negrii de nisip si musulmani dusi cu pluta care cu tot dinadinsul vor sa se tot integreze in fiecare din voi cu ceva ascutit, asa ca atentie mare pe unde umblati in sudul tarii, care oricum nu mai apartine de voi, acolo e un imens no-go zone !! Sa va spalati pe cap cu totii negroteii vostrii de rahat, aveti o gradina zoologica in aer liber de dimensiuni epocale, putem zice, hai, ca se poate, inca putin, si incepe si razboiul civil pe la voi, tampitilor progresisti si trotinetisti trotkisti !! 🙂 Orixum, nu se uita nici drakul la acest Euro, toti sunt dopati, si nu numai l acest sport, asa ca, hai sictir, taranocilor cu prea multe seruri in vene !! 🙂 Intrebati-l pe Erikssen, cat de imun la prostie se simte acum ordinarul ala de sclavete ? 🙂 Covid Macht Frei 🙂

  3. Olanda a mancat bataie nu doar de la Cehia ci si de la Ungaria cand mii de drapele ale tarii lor🏳️‍🌈 dosnice au fost capturate!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger