AcasăSPORTDe ce au renuntat sefii dinamovisti la Marius Niculae

De ce au renuntat sefii dinamovisti la Marius Niculae

Dincolo de aspectul financiar, indepartarea lui Marius Niculae de la Dinamo, de fapt fortarea acestuia sa semneze cu FC Vaslui, a fost o hotarare luata intr-un demers care are drept scop final ruperea oricarei legaturi intre club si grupul format din fratii Becali si Cristi Borcea.

Marius Niculae a evoluat opt ani la Dinamo

Chiar fotbalistul, ajuns intre timp la FC Vaslui, in schimbul a 300.000 de euro, a recunoscut ca nu el a insistat sa se transfere in Moldova, ci „conducerea” nu l-au mai vrut la echipa: „Nu caut justificari, spun adevarul. Dinamo nu m-a mai vrut si a ales sa ma vanda! Se poate spune ca am fost impins sa accept transferul”, a precizat ultimul capitan al echipei din Stefan cel Mare.

Niculae afirma ca a renuntat in doua randuri (ultima oara in pauza de iarna) la contracte avantajoase din strainatate, asta pentru a ajuta Dinamo sa castige titlul in Liga 1, dar favorurile facute clubului nu au fost rasplatite, atacantul aflandu-se multa vreme pe lista jucatorilor cu salariul neplatit. Din informatiile noastre, se pare ca Nicolae Badea si Dragos Savulescu – in stransa legatura cu antrenorul Dario Bonetti – vor sa scape de toti fotbalistii aflati ori sub contract cu firma fratilor Becali, ori sub influenta lui Cristi Borcea, incercandu-se, practic, taierea oricarei legaturi dintre acestia si „New Dinamo”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
510 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger