AcasăSPORTDe ce a refuzat Zenga sa preia Inter Milano?

De ce a refuzat Zenga sa preia Inter Milano?

Walter Zenga si Lothar Mattheus, pe vremea cand luat campionatul cu Inter Milano

Fostul antrenor de la FC National, Steaua sau Dinamo, in prezent tehnician in Emirate, la Al Nasr, a devaluit ca a fost contactat de patronul de la Inter Milano, Massimo Moratti, inainte ca echipa de pe „Meazza” sa fie preluata de Andrea Stramaccioni.

Walter Zenga si Lothar Mattheus, pe vremea cand luau campionatul cu Inter Milano

Walter Zenga (52 de ani) nu si-a ascuns niciodata visul de a antrena echipa pentru care a jucat timp de 12 sezoane, Inter Milano. Acum cateva luni, dorinta sa a fost aproape de a fi indeplinita, dar fostul portar al nationalei Italiei a decis ca nu este momentul sa revina „acasa”.

Raluca si Walter jr. l-au facut pe Zenga sa refuze Inter Milano

„Am primit un telefon inainte ca echipa sa fie preluata de Stramaccioni. A fost o zi mare pentru mine, dar negocierile nu s-au purtat din mai multe motive: eram antrenor sub contract si asteptam ca fiul meu sa se nasca. Inter ramane in sufletul meu si urmaresc cu placere fiecare partida”, a declarat Zenga. Andrea Stramaccioni a fost numit antrenor la Inter Milano pe 26 martie 2012, dupa ce Claudio Ranieri a fost demis. Al cincelea copil al lui Walter Zenga, Walter Zenga jr. a venit pe lume pe 6 aprilie 2012.

author avatar
Sebastian Stan
822 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger