AcasăSPORTDe ce a refuzat Dusan Uhrin jr. sa vina la Rapid

De ce a refuzat Dusan Uhrin jr. sa vina la Rapid

Uhrin a pregatit de doua ori Politehnica Timisoara

Antrenorul ceh Dusan Uhrin jr. s-a retras de la masa tratativelor cu FC Rapid, nemultumit atat de atitudinea oficialilor giulesteni, cat si de oferta primita.

Uhrin a pregatit de doua ori Politehnica Timisoara

Finantatorul Rapidului, George Copos, l-a chemat in Romania pe Dusan Uhrin jr, fost antrenor la Poli Timisoara si CFR Cluj, insa detaliile discutate in prealabil, la telefon, s-au schimbat in momentul in care cehul a aterizat la Bucuresti. Preluat de la aeroport de presedintele Constantin Zotta, Uhrin s-a simtit ofensat in momentul in care a ajuns la ProRapid, iar acolo a fost informat ca George Copos va fi prezent doar „cu gandul”, omul de afaceri fiind retinut cu probleme de ultim moment.

Cum nici propunerea salariala nu s-a ridicat la asteptarile tehnicianului si, in plus, proiectul prezentat de Zotta viza o intinerire masiva a lotului, cu jucatori promovati de la echipa a doua a clubului, Dusan si-a luat talpasita in mai putin de trei ore de la sosirea in Capitala. Este cel mai rapid refuz primit de Copos de la plecarea lui Razvan Lucescu: Sabau a spus „pas” intr-o saptamana, Cristi Pustai – dupa patru zile, Petre Grigoras – in mai putin de trei, iar Mircea Rednic s-a razgandit „de azi pe maine”. Urmatoarea tinta pe care si-a trasat-o patronul Rapidului este Dorinel Munteanu, inca antrenorul Otelului Galati.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger