AcasăSPORTDe ce a plecat Viorel Hizo de la FC Brasov dupa o...

De ce a plecat Viorel Hizo de la FC Brasov dupa o singura zi

(foto: dolce-sport.ro)

Viorel Hizo, numit luni in functia de antrenor al echipei FC Brasov, a renuntat la a mai prelua clubul, a anuntat patronul Ioan Neculaie.

(foto: dolce-sport.ro)

La doar o zi dupa ce a fost numit in functia de antrenor al echipei FC Brasov, Viorel Hizo a parasit, marti, la pranz, banca tehnica a clubului.

Motivul il reprezinta faptul ca marti dimineata, in momentul in care trebuia sa se desfasoare primul sau antrenament cu noua echipa, jucatorii brasoveni se aflau deja intr-o sesiune de pregatire alaturi de fostul tehnician, Ionut Badea.

„Asta e, ce naiba sa facem? Badea este antrenor, asta a plecat si o sa vedem ce se intampla. Dimineata a fost o situatie delicata ca s-au dus amandoi la antrenament. Hizo s-a suparat si a plecat. Nu stiu ce o sa se intample si nici daca se intoarce Badea pe banca.”, a explicat patronul clubului vasluian, Ioan Neculaie, citat de digisport.ro.

Viorel Hizo a fost anuntat oficial ca fiind antrenorul echipei brasovene luni, in cadrul unei conferinte de presa. Tehnicianul trebuia sa se intalneasca marti pentru prima oara cu jucatorii pe care ii conduce insa, in momentul in care a ajuns la baza de pragatire, fotbalistii se aflau deja pe teren alaturi de Ionut Badea.

Drept urmare, dupa sosirea patronului Ioan Neculaie, Ionut Badea s-a indreptat spre sediul clubului de fotbal pentru a pune la punct termenii rezilierii contractului pe care il are incheiat cu FC Brasov. In tot acest timp antrenamentul a fost condus de antrenorul cu portarii, Andrei Santa.

„Este incapatanarea lui Ionut Badea. El s-a prezentat la antrenament pentru ca era inca sub contract cu clubul. Era normal ca Viorel Hizo nu putea sa vina si el. Am discutat cu Badea. L-am trimis la club sa-si ridice hartia de suspendare din functia de antrenor principal pe o perioada nedeterminata pana la rezilierea contractului”, a declarat Ioan Neculaie.

Demiterea lui Ionut Badea din functia de antrenor a echipei FC Brasov si inlocuirea lui cu Viorel Hizo a survenit in urma rezultatelor inregistrate de brasoveni, in ultima etapa a Ligii I acestia fiind invinsi de fotbalistii de la Ceahlaul Piatra Neamt.

author avatar
Ionut Zgimbau
779 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger