AcasăSPORTDe Amorim si Alibec, la Steaua

De Amorim si Alibec, la Steaua

De Amorim si Alibec sunt doi dintre cei mai importanti jucatori ai Astrei

Conducerea Stelei a ajuns la un acord, ieri, cu Astra Giurgiu pentru transferul jucatorilor Denis Alibec si William de Amorim, fotbalisti ceruti la echipa de antrenorul Mirel Radoi.

De Amorim si Alibec sunt doi dintre cei mai importanti jucatori ai Astrei

Neoficial, transferul celor doi il va costa pe Gigi Becali aproximativ 1,4 milioane de euro, bani ce vor fi achitati in doua transe, pana la finalul anului. „De Amorim si Alibec au acceptul clubului Astra sa-si negocieze contractele cu Steaua. Daca ei vor fi de acord cu ceea ce le propune Steaua, semnam actele si vor fi legitimati la echipa bucuresteana”, au declarat surse din cadrul gruparii giurgiuvene.
Afacerea a fost facuta publica de Massimo Pedrazini, „principalul” in acte al Stelei, inca de marti seara, cand italianul anunta: „Cred ca situatia se poate rezolva in doua-trei zile. De Amorim si Alibec sunt jucatori de calitate, dar pe care noi nu i-am putea folosi decat daca intram in grupele Ligii Campionilor”. Mijlocasul brazilian William de Amorim (23 de ani) joaca la Astra Giurgiu din 2011, in timp ce atacantul Denis Alibec (24 de ani) a mai trecut in cariera pe la echipele Farul Constanta, Inter Milano, Mechelen, FC Viitorul si Bologna.

Karydas a ales Orientul Mijlociu

Preparatorul fizic Nikolaos Karydas (foto) nu mai face parte din staff-ul tehnic condus de Mirel Radoi. Grecul a renuntat la Steaua pentru o echipa din Orientul Mijlociu. „Multumesc foarte mult Stelei si lui Mirel Radoi pentru aceasta oportunitate extraordinara de a lucra la un club de talie europeana. M-am simtit extraordinar aici, chiar daca a fost pentru o perioada scurta de timp. Sunt sigur ca Steaua va obtine rezultate extraordinare in continuare, deoarece aici am gasit o atmosfera excelenta si propice marilor performante. Mult succes in toate competitiile si sper sa imi vad fostii colegi in grupele Ligii Campionilor”, le-a transmis Karydas stelistilor prin intermediul site-ului oficial. Grecul a fost adus la Steaua chiar de Mirel Radoi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
356 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger