AcasăSPORTDavid Popovici, un nou rezultat de răsunet, în finala de 200 de...

David Popovici, un nou rezultat de răsunet, în finala de 200 de metri în bazin scurt!

david-popovici JODavid Popovici, un nou rezultat de răsunet, în finala de 200 de metri în bazin scurt!

David Popovici (18 ani) a obţinut un nou rezultat de răsunet, în finala de 200 de metri în bazin scurt: medalia de argint la Campionatele Mondiale de Înot de la Melborune (Australia).

Românul a terminat cu un timp de 1.40.79, fiind devansat de sud-coreeanul Sunwoo Hwang (1:39.72). Medalia de bronz i-a aparținut britanicului Tom Dean (1:40.86).

A obţinut timp mai buni decât anul trecut

Participarea la CM de la Melbourne i-a adus multe lucruri lui David, experiența pe care și-o dorea, dar și timpi mai buni față de anul trecut, când la CM în bazin scurt de la Abu Dhabi nu a prins nicio finală.

David Popovici și-a câștigat seria cu un timp de 1:42,31, el reușind acest lucru după ce a accelerat pe ultima lungime de bazin.

A urmat o serie extrem de puternică, acolo unde culoarul din mijloc a rămas gol, Kyle Chalmers renunțând să mai ia startul. Britanicul Tomas Dean a dictat ritmul și a parcurs cele opt bazine în 1:40, 98.

author avatar
Andrei Ștefan
567 afisari

4 COMENTARII

  1. Bai baiatule cu ochii cam albastrii, nu te mai dopa atat, ca te prind mafiotii aia batrani din Occidentul acela ateu, deacdent si kurkubeist, si te lasa si fara toate medaliile luate pe sestache, ajungi ca Haplea tampita, asa ca atentie mare ce miscari bruste faci de acum incolo in bazinul cu apa sarata 🙂

  2. Cam începe sa ia apă dupa booster. Cine se lauda ca s-a vaccinat?! E coincidenta?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger