AcasăSPORTDavid Popovici își avertizează fanii din online: „Sunt false”! Ce l-a făcut...

David Popovici își avertizează fanii din online: „Sunt false”! Ce l-a făcut pe campionul român să ia atitudine!

David Popovici își avertizează fanii din online: „Sunt false”! Ce l-a făcut pe campionul român să ia atitudine! (sursa foto: Facebook/FRNPM)

După ce a intrat în istoria înotului mondial, grație reușitelor fantastice de la recentul Campionat Mondial de Natație, de la Budapesta, popularitatea lui David Popovici în rândul românilor a crescut considerabil.

Nu au lipsit, însă, nici surprizele asociate faimei de care se bucură sportivul în vârstă de 17 ani. După ce s-a trezit cu mai multe conturi false pe numele său, pe o rețea de socializare, David Popovici a ales să reacționeze – scurt și edificator.

Mesajul campionului

„Nu utilizez TikTok – conturile de mai jos sunt false”, a scris sportivul pe pagina sa oficială de Facebook, în dreptul unei fotografii menite să lămurească situația.

Avertizând, astfel, fanii din online să nu se lase păcăliți de astfel de conturi false.

sursa foto: David Popovici/Facebook

Din lista făcută publică de sportivul român devenit celebru în lumea întreagă se poate vedea că unul dintre conturile de pe reţeaua socială, pretins a fi al înotătorului devenit campion mondial, are deja 53,5 mii de urmăritori.

Două medalii de aur la Budapesta

Postarea lui David Popovici a venit la câteva zile după ce sportivul a revenit în țară, de la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta.

Acolo unde sportivul antrenat de Adrian Rădulescu a obținut două medalii de aur în probele de 200, respectiv 100 de metri liber.

author avatar
Andrei Coman
818 afisari

3 COMENTARII

  1. Hai ca l-ati pupat destul in cur.Eu zic sa il puneti ministrul sporturilor sa terminam cu mascarada.

  2. Din punct de veder sportiv, JOS PALARIA!!!
    Ca om, RUSINE!!! Auzi d-le, are baiatul iubita la 17ani, figuri in cap!!! si exemplu negativ pentru tineret. Mai are el timp de scoala? Sa-i spuna lui mutu! Face si el liceul ca Giani din LAS FIERBINTI: LA MATEMATICA: 7X7=77, 8X8=88, 5X5=55, LA ROMANA: Ana a-re mere, etc, samd. In rest are gargara in el ca excrocii sentimentali.
    Din alt punct de vedere sunt de acord cu anonimii, alo d-le prim ministru in tara in care se moare de foame, dai unui imbuibat atatia bani, cati nu a castigat alde tacsu si masa niciodata in viata lor. In conditiile in care are salariu, ca minor, de 7.000 euro pe luna, cu masa si intretinere gratuita de la club, care s-a scremut si el (Dinamo, pe banii contribuabililor, fara sa aiba acordul cuiva) sa imbuibe baiatul.
    Se pare ca o sa i se urce la cap! prevad ca o sa ne lase cu ochii in soare si o sa-si schimbe drapelul. Ramane de vazut.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger