AcasăSPORTDavid Popovici a ratat podiumul la 200 metri liber, la CM de...

David Popovici a ratat podiumul la 200 metri liber, la CM de la Fukuoka. Pe ce loc s-a clasat

sursa foto: Facebook/FRNPM

Fanii natației și ai înotătorului român David Popovici au urmărit cu sufletul la gură cursa de marți. Din păcate, tânărul a ratat podiumul.

David Popovici s-a clasat al patrulea în finala probei de 200 m liber, disputată marţi în cadrul Campionatului Mondial de natație de la Fukuoka (Japonia).

Așadar, înotătorul român în vârstă de 18 ani a ratat podiumul. David a condus cursa, fiind învins chiar pe ultimii metri, potrivit news.ro. El a încheiat cursa în 1:44.90.

Cine a câștigat aurul

Titlul mondial a fost cucerit de către britanicul Matthew Richards (1:44.30), urmat de conaționalul său, Tom Dean, cu 1:44.32, şi de sud-coreeanul Sunwoo Hwang (1:44, 42).


David Popovici s-a calificat în finala probei de 200 m liber cu cel mai bun timp din semifinale. Înotătorul român, pregătit de antrenorul Adrian Rădulescu, a ajuns în ultimul act al probei de 200 m liber cu cel mai bun timp din semifinale – 1:44.70 min.

Finala probei de 200 m liber din cadrul Campionatului Mondial de natație de la Fukuoka a avut loc marți, 25 iulie, în jurul orei 14.

author avatar
Andrei Coman
285 afisari

7 COMENTARII

  1. Lasa, bai Popovici, vezi ca au fost altii mai destepti pe acolo, la acel concurs de natatie, care au stiut sa se dopeze mai bine decat tine !! OOOPPSSSS 🙂 O sa iti revii tu, La Anul si La Multi Ani 🙂

  2. Bine ai venit in lumea celor rai , David ! Sa nu uiti ca exista si influentare parapsihologica si se pare ca nu esti pregatit pentru asta . Must have USA !

  3. Ghinionu’i se iti di la … fotografierilii cu „combatantii” ; halal, echipa di consilieri !!!
    „Na, ca stiu ce zic!” … zisa lu’ Traian Basescu . Vrei, mai mult ; vezi, Moskau-80 !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger