AcasăSPORTDavid Beckham: sapte oferte de pe sase continente

David Beckham: sapte oferte de pe sase continente

Presa engleza anunta ca, desi a ajuns la 37 de ani, mijlocasul englez nu duce lipsa de oferte, fiind cautat de echipe de pe sase continente diferite.

"Batranelul" Beckham nu duce lipsa de oferte

Desi a anuntat ca divorteaza de Los Angeles Galaxy dupa finala MLS, de pe 1 decembrie, David Beckham ar putea ramane in SUA, unde este dorit de Cosmos New York.

Reinfiintata in 2010, celebra grupare nord-americana ii ofera 9,36 milioane de lire sterline pe an si doua avantaje importante: ar ramane in State, unde copiii s-au adaptat deja, si ar putea colabora din nou cu bunul sau prieten Eric Cantona, director la gruparea din New York. In Brazilia, Beckham este dorit de Botafogo. Oferta este mai avantajoasa financiar, 11,44 milioane de lire sterline pe an, iar englezul este ademenit si cu promisiunea ca va putea participa la cele mai tari petreceri din lume. Paris Saint Germain ii ofera si ea 11,44 milioane de lire sterline pe an, iar gruparea franceza se bazeaza pe faptul ca sotia Victoria ar avea, astfel, posibilitatea de a face shopping intr-unele dintre cele mai celebre magazine din lume.

Inedita este oferta primita de la formatia sud-africana Kaizer Chiefs. Echipa din Johannesburg il asteapta cu un salariu de 9,36 milioane de lire sterline pe an. Una dintre posibilele directii ar fi si Australia, locul in care au decis sa se retraga mai multe foste glorii, vezi cazul lui Del Piero. Melbourne Heart si Adelaide United ii ofera cate 10,4 milioane de lire sterline pe an si sansa unei „batraneti” linistite. De departe, cea mai banoasa propunere vine de la gruparea chineza Shanghai Shenhua. Echipa lui Didier Drogba si Nicolas Anelka vrea sa-l transforme pe „Becks” in cel mai bine platit fotbalist al Planetei. Chinezii ii acorda un salariu de vis: 18,2 milioane de lire sterline pe sezon.

author avatar
Cristi Ionita
76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger