AcasăSPORTDaum s-a adaptat repede la Romania: isi baga fiul la FRF!

Daum s-a adaptat repede la Romania: isi baga fiul la FRF!

Avem selectioner german cu apucaturi romanesti. Christoph Daum s-a adaptat de minune la ce inseamna mentalitatea de pe Dambovita. I-a cerut lui Razvan Burleanu sa aprobe de indata angajarea a inca trei oameni pentru staff-ul sau tehnic: unul dintre ei este chiar fiul sau cel mare, Jean Paul Daum, caruia i-a rezervat rolul de analist video al echipei nationale! Cu un salariu deloc de neglijat, in jur de 3.000 de euro pe luna.

Pare de necrezut, dar este fix ceea ce jurnalistii „GSp” au anuntat in weekend. Daum nu este multumit cu staff-ul pe care il are si vrea mai multi colaboratori. Pentru postul de videoanalist l-a ales pe fiul sau, Jean Paul, desi FRF are, deja, un om pentru pozitia respectiva. Marius Francisc este un angajat al Federatiei, care a lucrat mai mult pe zona echipelor de juniori.

Daca Razvan Burleanu va aproba angajarile, atunci Daum jr. ar urma sa-si inceapa treaba chiar de saptamana asta. In plus, din staff-ul neamtului va mai face parte si Richard Golz (48 de ani), ca antrenor cu portarii. Fostul goalkeeper al lui SV Hamburg a lucrat ultima data la Hertha Berlin, intre 2013-2015. Ultimul om cerut de Christoph Daum este un specialist pe recuperarea jucatorilor dupa meciuri.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger