AcasăRecomandariDati-i lui Gigi Becali marca Steaua! Gratuit!

Dati-i lui Gigi Becali marca Steaua! Gratuit!

Il cheama Mihai Tararache si, cand nu taie frunze la caini, isi da cu parerea despre chestiuni care nu numai ca-l depasesc, dar nici macar nu-l privesc in mod direct.

Gigi Becali si-a găsit, fără să vrea, avocat în persoana lui Bogdan Tararache

La sedinta de luni a Camerei Deputatilor, cand toti parlamentarii susoteau pe marginea votului cerut de DNA pentru urmarirea si retinerea Elenei Udrea, un ales al poporului avea cu totul alte preocupari. Ca musca-n lapte, Mihai Tararache s-a bagat in seama cu subiectul „marca Steaua, pierduta de clubul lui Gigi Becali”. Decizia ICCJ de a-l deposeda pe Gigi Becali de o marca pe care in mod abuziv (conform ICCJ) a inregistrat-o la OSIM l-a oripilat pe deputatul Tararache; acesta nu intelege la ce-i foloseste Armatei brand-ul Steaua si solicita nici mai mult, nici mai putin ca Ministerul Apararii Nationale sa-i dea in folosinta latifundiarului marca Steaua. Si nu oricum, ci cu titlu gratuit, da?!
Mai ceva ca un avocat, deputatul Mihai Tararache cere (in numele lui Gigi Becali?) o noua pomana facuta de statul roman finantatorului din Ghencea: „Ce nu realizeaza cei care astazi negociaza este faptul ca Steaua apartine milioanelor de fani ai ei, care sunt adevaratii actionari ai acestei echipe. Steaua nu poate fi a unei persoane fizice, asa cum nu poate fi a ministerului, prin CSA, asa cum era in vremuri demult apuse. Cum puteti negocia un simbol al Romaniei, ce apartine romanilor si exclusiv lor? Cand se va termina aceasta mascarada? Cand veti da, in folosinta gratuita, marca istorica clubului FC Steaua Bucuresti? In incheiere, domnule ministru, va cer sa interveniti, in cel mai scurt timp, pentru solutionarea acestei situatii rusinoase. Solicit raspuns scris si oral, in termenul prevazut de lege”.

Armata poate cere despagubiri de 100 de milioane de euro!

Chiar daca nu lasa impresia ca vrea sa actioneze in acest sens, Clubul Sportiv al Armatei ar putea solicita in instanta despagubiri de aproape 100 de milioane de euro de la societatea lui Gigi Becali, FC Steaua Bucuresti SA. Expert in proprietate intelectuala/ industriala, dr.ing.Raul Fantana a explicat in prosport.ro: „Motivarea ICCJ spune clar ca transferul de patrimoniu catre FC Steaua nu s-a facut, deci nici marca, ceea ce inseamna automat ca nici palmaresul. Pentru o confirmare 100%, cei de la CSA pot deschide un proces in civil in care sa legitimeze faptul ca au si palmaresul. Data fiind motivarea Inaltei Curti, acest proces este doar o formalitate. ICCJ a aratat ca Gigi Becali a inregistrat cu rea-credinta marca in 2004. Asta inseamna ca, pana in 2014, marca a fost utilizata fara drept. A folosit-o in mod abuziv.  In acest sens, Clubul Sportiv al Armatei «Steaua» poate deschide un proces prin care sa ceara drept despagubiri toate veniturile pe care FC Steaua le-a avut in perioada 2004-2014 prin folosirea abuziva a marcii”.
Conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor (publicate pe site-ul M.F.), FC Steaua a inregistrat numai din 2008 incoace venituri de aproape 100 de milioane de euro!

Cartu nu musca mana care l-a hranit

In prezent la CS Universitatea Craiova, Sorin Cartu si-a dat si el cu parerea despre acest scandal. Si, ca un adevarat om recunoscator, fostul antrenor al Stelei n-a uitat ca a fost pe statul de plata al lui Gigi Becali: „Nu inteleg ce face Armata. De mult timp, ei nu fac nimic pentru fotbal, dar acum vor echipa. E o rusine! N-am sa inteleg niciodata de ce fac asta. Asta, asa, ca sa-mi dau si eu cu parerea. Nu o sa-i zic niciodata FCSB acestei echipe. Gigi Becali a bagat foarte multi bani acolo. Sustin cauza lui! E caracteristic pentru Romania ce se intampla”.

[poll id=”948″]

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.044 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger