AcasăSPORTDat afara de Sevilla, Rusescu aterizeaza in Turcia!

Dat afara de Sevilla, Rusescu aterizeaza in Turcia!

Aventura lui Raul Rusescu in campionatul Spaniei a luat sfarsit, ieri, cand FC Sevilla a anuntat rezilierea contractului fostului golgheter al Romaniei.

Pentru andaluzi, Rusescu nu este altceva decat o gaura de 2,5 milioane euro in contul clubului. Atat a platit Sevilla in schimbul unui fotbalist care n-a prins decat un joc oficial in Primera Division ca titular.

Chiar daca in aceasta vara a fost reprimit la antrenamentele echipei, presa spaniola scrie ca totul a fost un plan menit sa-l „vopseasca” pe Rusescu, in speranta ca va putea fi vandut mai usor vreunei alte formatii.

In zadar s-au interesat sefii Sevillei, niciun club din Primera sau Segunda Division nu si-a manifestat interesul pentru „Pufulete”. Ieri, detinatoarea Ligii Europa a facut cel mai previzibil anunt: Raul Rusescu (27 de ani) este un jucator liber de contract, poate pleca in orice campionat din lume doreste!  Internationalul roman va ajunge in Turcia, jucatorul dandu-si acordul aseara sa semneze cu gruparea Osmanlisport, for­ma­tie la care mai joaca Torje, Seto si Szukala. Salariul fostului atacant de la Steaua si FC Sevilla va fi de 500.000 euro pe sezon, bani pe care Gigi Becali nu i-ar fi platit in cazul unei repatrieri in Liga 1.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger