AcasăSPORTDanut Coman, lasat sa plece gratis la Anorthosis

Danut Coman, lasat sa plece gratis la Anorthosis

George Copos, patronul FC Rapid, a anuntat ca il va lasa pe Danut Coman, portarul alb visiniilor, sa plece gratis la Anorthosis Famagusta, desi initial acesta solicitase 125.000 de euro in schimbul transferului.

Danut Coman a fost lasat sa plece gratis la echipa cipriota Anorthosis Famagusta, anuntul fiind facut, luni, chiar de patronul echipei FC Rapid, George Copos.

„Astazi am discutat si il lasam sa plece. Pleaca gratis. Ii uram drum bun acolo unde vrea el sa plece”, a declarat acesta, citat de Realitatea TV.

Patronul echipei alb visinii a renuntat astfel la 125.000 de euro, bani pe care ii cerea echipei cipriote in schimbul transferului lui Danut Coman. Acesta nu a dorit insa sa precizeze daca fostul portar al echipei din Giulesti va mai reveni la club.

Referitor la plecarea sa la echipa cipriota, Danut Coman i-a socat pe suporterii echipei FC Rapid, postand pe contul oficial de Facebook al clubul unui anunt indreptat impotriva patronului.

“Copos n-avea bani sa plateasca primele la echipa si am scos eu bani din contul meu si le-am platit! Lumea trebuie sa afle ca am pierdut 60.000 de euro anul trecut pentru o clauza de jocuri care nu a fost inregistrata la momentul potrivit. Am renuntat la 155.000 de € cand am plecat de la Brasov. Ce sa mai fac pentru clubul asta? Sa imi iau viata pentru Rapid? Daca Rapid nu imi da drumul gratis, Anorthosis nu ma mai cumpara”, a postat acesta pe 9 iulie.

author avatar
Ionut Zgimbau
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger