AcasăSPORTDanke, Huub! Marica va fi pastrat la Schalke

Danke, Huub! Marica va fi pastrat la Schalke

Marica a marcat din nou in Bundesliga, dupa 427 de zile si i-a recastigat increderea lui Stevens

Atacantul roman Ciprian Marica a reusit o dubla in meciul pe care Schalke 04 l-a castigat, sambata, scor 4-1 pe terenul lui FC Koln, iar evolutia sa l-a readus in gratiile antrenorului Huub Stevens.

Marica a marcat din nou in Bundesliga, dupa 427 de zile si i-a recastigat increderea lui Stevens

Despre Ciprian Marica se zvonea ca va fi pus pe lista de transferuri de Schalke 04, mai ales dupa ce nemtii reusisera sa-l transfere pe Chinedu Obasi, de la Hoffenheim. Antrenorul Huub Stevens, lipsit de aportul spaniolului Raul, accidentat, a decis sa-i dea romanului o ultima sansa, la Koln, iar internationalul nostru a profitat de ea din plin. Dubla atacantului de 26 de ani l-a facut pe Stevens sa declare, pentru cei de la Bild, ca “Marica s-a dovedit a fi omul potrivit la momentul potrivit, iar prin evolutia sa a aratat ca poate trebuie sa ne regandim planul”.

Huub Stevens

Mai mult, romanul a fost laudat si de Huntelaar, rivalul sau pe post, olandezul spunand ca “Ciprian a demonstrat ca echipa se poate baza pe el”. In conditiile in care Stevens ii mai are la dispozitie pe Farfan, Pukki sau Draxler, iar Edu (imprumutat la Besiktas) si Gavranovic (imprumutat la Mainz) revin in vara, tehnicianul pare tot mai decis sa accepte oferta lui Arsenal, echipa care da 25 de milioane de euro pentru a-si asigura serviciile lui Huntelaar, si sa-i faca loc lui Marica in echipa de start.

author avatar
Cristi Ionita
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger