AcasăSPORTDaniel Scanteie ii pune pumnul in gura lui Gigi Becali

Daniel Scanteie ii pune pumnul in gura lui Gigi Becali

Steaua trebuie sa achite un milion de euro celor de la FCM Bacau, in schimbul transferului fundasului Eugen Baciu, iar Daniel Scanteie, presedintele moldovenilor, a declarat ca nu mai este dispus sa negocieze cu liderul din Liga I.

Scanteie a precizat ca „Noi nu mai negociem cu Steaua, vrem banii. Avem si noi probleme, suntem datori. Nu mai avem ce sa discutam, Steaua trebuie sa plateasca, altfel nu va juca in cupele europene”.

Intr-o interventie telefonica avuta la sport.ro, Scanteie a mai spus ca a facut o adresa catre Federatia Romana de Fotbal prin care solicita ca Steaua sa nu primeasca licenta pentru viitorul sezon al Ligii I, daca nu achita datoria catre FCM Bacau.

Cele doua foruri s-au judecat inclusiv la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, iar forul elvetian a dat castig de cauza bacauanilor, care ar trebui sa incaseze 1.041.000 de euro.

Conform contractului incheiat intre cele doua echipe, Steaua ar fi trebuit sa plateasca 800.000 de euro clubului bacauan, in cazul in care Eugen Baciu devine liber de contract, lucru care s-a si intamplat in 2011.

La aceasta suma se adauga 241.000 de euro ce reprezinta penalitati.

author avatar
Cristi Ionita
628 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger