AcasăSPORTDaniel Pancu da verdictul in cazul barajului cu Chiajna: "Trebuie sa jucam...

Daniel Pancu da verdictul in cazul barajului cu Chiajna: „Trebuie sa jucam acest meci!”

Desi multi dintre sustinatorii Rapidului sunt de parere ca giulestenii nu ar trebui sa se prezinte la barajul cu Concordia Chiajna de sambata, Daniel Pancu a facut un anunt ferm in aceasta situatie.

Prezent la conferinta de presa prin intermediul careia Nicolae Cristescu, noul boss din Giulesti, a facut public contractul incheiat cu George Copos, vechiul patron, Daniel Pancu s-a declarat extrem de incantat ca Rapid are posibilitatea de a se bate pentru ramanerea in Liga I, desi nu a primit licenta.

Pancu este de parere ca Rapid va avea o misiune dificila in barajul cu Concordia Chiajna, de sambata, pentru ca „dupa doar 12 zile de pregatire trebuie sa dam 200%”.

Varful sustine ca va mai evolua un an la Rapid, iar apoi Nicolae Cristescu l-a asigurat pe atacant ca va ramane in organigrama echipei, exitand posibilitatea ca Pancu sa devina presedintele clubului.

Pana atunci, la Rapid conducerea va fi asigurata numai de rapidisti, conform noilor actionari. Antrenor ramane Marian Rada, iar presedinte va fi Grigore Sichitiu.

Giulestenii fac demersurile necesare pentru a achita catre fotbalistii ramasi in lot restantele financiare. Se spera ca aceasta problema sa fie rezolvata pana la ora meciului cu Concordia Chiajna.

De asemenea, oficialii Rapidului spera sa-i inregimenteze cat de curand si pe portarii Dani Coman si Dragos Balauru, fundasul Daniel Lung si mijlocasii Tibi Balan si Vasile Pacurar, fotbalisti care se antreneaza deja la Pro Rapid, sub comanda lui Marian Rada.

In legatura cu contractul incheiat intre George Copos si noii actionari ai Rapidului, Nicolae Cristescu a precizat ca preluarea clubului ii costa pe el si pe Adrian Zamfir in jur de 3 milioane de euro. Pentru acesti bani, afaceristii primesc sigla, brandul si palmaresul. „Stadionul Rapid nu avea cum sa-l cumparam pentru ca apartine statului si vom plati o chirie lunara pentru utilizarea lui. Iar baza ProRapid nu ne apartine, dar asta nu e o problema pentru ca mai aveam alte doua baze poate la fel de performante care ne-ar putea gazdui” a declarat Nicolae Cristescu.

Rapid si Concordia Chiajna se intalnesc, sambata seara, de la ora 21.00, pe stadionul „Dinamo”, din Bucuresti, intr-un meci de baraj pentru stabilirea celei de a 18-a echipe ce va evolua in Liga I, sezonul 2013-2014.

author avatar
Cristi Ionita
297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger