AcasăSPORTDaniel Niculae, retrogradat de Șucu?!

Daniel Niculae, retrogradat de Șucu?!

Ultima ședință de la Rapid s-a încheiat cu schimbări majore. Cristiano Bergodi a fost demis de la echipă, dar asta nu e tot. Dan Șucu a ales să-i schimbe rolul în club lui Daniel Niculae, astfel că fosta glorie a Rapidului a fost nevoită să părăsească definitiv biroul de președinte al clubului.

Mai exact, Șucu a considerat că “Nico” ar trebui să se implice mai mult în partea sportivă și să preia atribuțiile funcției de director sportiv.

În urmă cu o lună, FRF a pornit primul curs special de formare pentru directori sportivi, dedicat în principal Ligii 1, dar și divizia secundă are 4 locuri rezervate. Proiectul a fost demarat deoarece începând cu sezonul 2025/2026 acest post va fi obligatoriu pentru toate echipele din prima serie.

Sunt două filiere pe care doritorii se pot înscrie. Una este pentru delegații cluburilor, iar cealaltă pentru foști internaționali. Rapidul are câte un om înscris pe fiecare cale. Primul este Sorin Boiangiu, team managerul echipei, delegat de club, iar al doilea este chiar Daniel Niculae, înscris din poziția de fost jucător al naționalei.

Rapidul are un parcurs dezastruos în playoff. Giuleștenii au pierdut toate cele 4 meciuri, iar patronul Dan Șucu a reacționat. Pe lângă demiterea lui Bergodi, Șucu a declarat că la echipă sunt prea mulți băieți buni.

Mutarea lui Daniel Niculae mai aproape de echipă și staff-ul tehnic poate însemna că patronul mizează pe el că ar fi mâna de fier de care are nevoie Rapidul pentru a-și reveni.

Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului ar urma să preia atribuțiile postului lăsat vacant de Niculae.

„Pe parte administrativă, clubul a crescut și are personal să gestioneze lucrurile. Dar aceste progrese trebuie să se oglindească și în plan sportiv, al rezultatelor.

Acționarul majoritar Dan Șucu se așteaptă ca investițiile în club să dea roade și pe teren. Chiar se vor contabiliza mai atent toți parametrii jucătorilor, se vor face rapoarte după fiecare partidă, iar în acest proces va fi implicat mai mult decât până acum și Daniel Niculae”, au explicat surse apropiate clubului.

author avatar
Mihail Ioan
525 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger