AcasăSPORTDaniel Niculae a parasit cantonamentul nationalei si nu joaca cu Grecia. Vezi...

Daniel Niculae a parasit cantonamentul nationalei si nu joaca cu Grecia. Vezi de ce!

Atacantul Daniel Niculae si fundasul Marian Pleasca au parasit, sambata, cantonamentul echipei nationale si nu vor evolua in meciul amical cu Grecia.

Niculae a fost invoit de selectionerul Victor Piturca pentru a participa la botezul fetitei sale, in timp ce, accidentat la genunchiul stang la debutul sau ca tricolor, Pleasca va fi supus unor investigatii medicale in Romania, pentru a se putea stabili cu exactitate natura accidentarii. Potrivit sursei citate, Pleasca este suspect de menisc, cert fiind ca jucatorul lui Pandurii Targiu Jiu a suferit o leziune a ligamentului colateral intern.

Astfel, in Austria, in vederea urmatorului joc amical, contra Greciei (marti, 15 noiembrie, de la ora 20.30, adica 21.30 – ora Romaniei, la Altach) vor face deplasarea 21 de jucatori. Echipa nationala a Romaniei a pierdut, cu scorul de 1-2 (0-2), meciul sustinut, vineri, la Liege, in compania selectionatei Belgiei, golul reprezentativei „tricolore” fiind marcat de Daniel Niculae. Fundasul Razvan Rat a ratat un penalti in minutul 87 al meciului.

 

author avatar
Ciprian Purice
419 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger