AcasăSPORTDaniel Ghita, supravegheat la antrenamente de tatal sau

Daniel Ghita, supravegheat la antrenamente de tatal sau

Obligat sa stea luni intregi departe de casa, pentru a onora contractul cu Glory Series, luptatorul roman a fost vizitat in cantonamentul din Olanda de tatal sau.

Ghita se antreneaza sub ochii tatalui

Afland ca fiul sau se framanta de atata dor de casa, Ghita senior s-a urcat in avion si a luat directia Haga, pentru a-i face campionului mondial K1, in versiunea It’s Showtime, o surpriza placuta. Luptatorul l-a convocat pe tatal sau la o plimbare pentru a-i arata imprejurimile orasului, dar si la o discutie barbateasca despre care spune ca avea mare nevoie. Daniel Ghita nu a mai luptat de patru luni si jumatate, din iunie, de la victoria obtinuta impotriva lui Dzevad Poturak prin knock-out in repriza a doua. Fostul SPP-ist ar fi trebuit sa se bata in octombrie la K1 Final Elimination de la Tokyo, dar a fost exclus din competitie din cauza contractului pe care il are semnat cu circuitul Glory Series.

Sportivul si parintele sau sunt extrem de apropiati

In aceste conditii, Daniel asteapta cu nerabdare sa revina in ring. Romanul spera sa mai aiba cel putin un meci programat pana la sfarsitul anului, desi in perioada urmatoare are anuntate si numeroase seminarii pe care le va tine in Olanda, Belgia si Germania.

author avatar
Cristi Ionita
1.373 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger