AcasăSPORTDaniel Ghita se bate cu “Superman al Ucrainei”

Daniel Ghita se bate cu “Superman al Ucrainei”

Ghita se simte ca acasa alaturi de oamenii de la Kamakura Gym

Devenit weekend-ul trecut campion mondial It’s Showtime, Daniel Ghita si-a aflat deja numele viitorului adversar, el urmand sa-l infrunte pe ucraineanul Serghei Lascenko pe 10 martie la Zagreb.

Ghita se simte ca acasa alaturi de oamenii de la Kamakura Gym

Daniel Ghita l-a mai invins o data pe Serghei Lascenko (24 de ani), prin knock-out in prima repriza, in august 2009, in finala turneului K1 de la Tokyo, dar ucraineanul era atunci la inceput de cariera in sporturile full-contact. De aceasta data, cei doi luptatori se vor infrunta intr-o gala care marcheaza retragerea din activitate a unui alt nume de legenda, croatul Mirko “Cro Cop” Filipovic. Orfan de mic, Lascenko a fost poreclit “Superman al Ucrainei” dupa ce, pe 22 mai 2009, devenea campion european de muay-thai (n.r. – box thailandez) la Liepaja (Letonia), iar doar o zi mai tarziu castiga piramida K1 Lodz, dupa o noapte in care a condus masina peste 600 de kilometri pentru a ajunge in Polonia.

Serghei Lascenko

Altfel, dupa victoria obtinuta weekendul trecut, la Leeuwarden, in fata lui Hesdy Gerges, Daniel Ghita a facut o scurta escala la Kamakura Gym, din Amsterdam, sala in care se antreneaza de obicei, prilej pentru antrenorul Anil Dubar si ceilalti membrii ai staff-ului sa se pozeze cu centura campionului roman.

author avatar
Cristi Ionita
1.214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger