AcasăSPORTDaniel Ghita s-a batut cu 100 de luptatori la Dortmund!

Daniel Ghita s-a batut cu 100 de luptatori la Dortmund!

Ghita s-a pozat cu adversarii de la Dortmund

In drumul sau spre Saitama, acolo unde va participa, de Anul Nou, la turneul final Glory Series, luptatorul roman a facut o escala la Dortmund, unde a sustinut un seminar care s-a bucurat de un real succes.

Daniel i-a invatat pe nemti sa se bata

Aproape 2.000 de nemti au platit cate 50 de euro fiecare pentru a umple „Turnhalle”, arena in care Daniel Ghita a dezvaluit cateva dintre secretele sale unui numar de aproape 100 de sportivi amatori si profesionisti. Exercitiile efectuate de luptatorul roman au fost aplaudate la scena deschisa, Ghita stand mai bine de o ora sa acorde autografe.

Ghita s-a pozat cu adversarii de la Dortmund

De altfel, participantii la intrunire s-au declarat extrem de incantati de posibilitatea de a-si masura fortele cu campionul mondial K1 in versiunea It’s Showtime. Acesta a fost al doilea seminar sustinut de roman cu „casa inchisa”, dupa cel de la Siam Gym, din Belgia, de la sfarsitul lunii septembrie. Pe 31 decembrie, la Saitama, Ghita il va infrunta pe Fabiano Aoki in primul tur al unei piramide de 16 sportivi care se vrea a fi cel mai tare turneu de K1 din istoria sporturilor de contact.

author avatar
Cristi Ionita
616 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger