AcasăSPORTDaniel Ghita, pilot de raliu pentru o zi - FOTO

Daniel Ghita, pilot de raliu pentru o zi – FOTO

Luptatorul de K1 Daniel Ghita s-a intors cu pofta de viata din Polonia, acolo unde l-a invins pe turcul Erhan Deniz in cadrul unei gale din circuitul K1.

Daniel Ghita se pregateste de cursa

Sportivul roman, campion national si mondial la categoria super grea, a incercat pentru o zi sa vada cum este sa conduci o masina de raliu, provocat fiind de pilotul Andrei Mitrasca.

Mare amator de senzatii tari, Ghita s-a indragostit pe loc de bolidul cu multi cai putere pe care l-a condus pe drumurile din Otopeni / Ilfov. Deja intrat in pielea unui pilot adevarat, Daniel Ghita l-a luat in dreapta sa pe bunul sau prieten, Nicusor Stan, proprietarul centrului de evenimente Ambasad’or din Bucuresti.

Daniel Ghita l-a invins  sambata trecuta pe turcul Erhan Deniz, in cadrul galei „It’s Showtime” de la Varsovia. Arbitrul a oprit meciul in runda 2, dupa ce romanul l-a trimis la podea pe Deniz cu o lovitura la ficat.

Luptatorul roman, alaturi de Nicusor Stan, proprietarul Ambasad'or

A fost cel de-al treilea meci disputat de Ghita in acest an, dupa cele cu egipteanul Hesdy Gerges (pierdut la puncte) si marocanul Fikri Ameziane (castigat prin TKO in prima runda). Pentru Daniel Ghita urmeaza confruntarea cu marocanul Badr Hari, programata pe 11 septembrie la Amsterdam

author avatar
Sebastian Stan
1.117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger